Vrijgezellenfeest Weert en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Nederweert, Budel en omgeving

Vrijgezellenfeest Weert en leuke bedrijfsuitjes

Word jouw vrijgezellenfeest er een waar iedereen over moet horen? Het kan allemaal ontstaan in Weert. Wil je liever dat de herinneringen in deze stad blijven? Ook dat kan natuurlijk geregeld worden. De stad verwelkomt graag de nodige bezoekers: door haar ligging aan de grens met België en Noord-Brabant wordt het ook wel eens de “poort van Limburg” genoemd. In de stad zijn daarnaast genoeg bezienswaardigheid, zoals bijvoorbeeld de kleipijpenoven, de laatste overgeblevene in West-Europa. Het is dan ook niet gek dat het de status van rijksmonument heeft. Vroeger was ook Kasteel Nijenborgh er te vinden: toen dat afgebroken was werd op de fundamenten Huis op den Biest geplaatst, een mooie bezienswaardigheid. Ook is er een mooie, bosrijke omgeving rondom Weert te vinden, waar je zeker ook even kunt verblijven tijdens je vrijgezellenfeest. Af en toe oefenen hier nog wel eens militairen, dus oplettendheid is wel geboden. Lijkt zo’n activiteit in de natuur je wel wat? Of denk je dat jouw ideale uitje zich binnenshuis bevindt? Dan zijn er wel leuke feestjes en workshops te vinden met een dak boven je hoofd. Kijk daarom eens wat voor uitjes er allemaal in Weert te vinden zijn, om te zien of jouw ideale invulling van een vrijgezellenfeest erbij zit. Kijk voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten op bedrijfsuitje Weert en teambuilding in Limburg.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Weert
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Weert

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Weert. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

50 tinten grijs City Game Weert
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Weert

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Weert? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Bubble voetbal Weert
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Weert

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Weert of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

City escape groepsuitje Weert
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Weert

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Weert of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Weert
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Weert

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Weert? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Burlesque vrijgezellenfeest Weert
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Weert

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest voor vrouwen in Weert is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Weert
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Weert

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Weert? Vraag dan hieronder meer informatie!

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Weert
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Weert

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit groepsuitje in Weert? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Weert
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Weert

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest in Weert. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest mannen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

The weddinggame vrijgezellenfeest Weert
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Weert

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Weert, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Weert (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Weert (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Weert (kijk voor meer culinaire workshops ook eens op dit kookworkshop overzicht)? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Weert
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Weert

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Weert? Klik dan hieronder op meer informatie.

Workshop naaktmodel schilderen Weert (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Weert (m/v)

Nog even snel een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Kijk ook eens op het totale aanbod van schilderworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in de omgeving van Weert, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN WEERT & OMGEVING

Neem jij je vrienden mee voor een vrijgezellenfeest in Weert en omgeving? Een mooi idee, waar iedereen zijn ogen zeker uit kan kijken. De inwoners werkten samen om de stad zo groen en leefbaar mogelijk te maken, wat ervoor zorgde dat Weert in 2014 de groenste regio ter wereld was. Een wandeling in de stad wordt van harte aangemoedigd: er is namelijk een autovrije zone, waardoor je ongestoord kunt rondlopen. Ook tijdens je vrijgezellenfeest komt dat natuurlijk mooi uit, er is alle ruimte voor ludieke opdrachten door de gehele stad. In de stad zijn daarnaast veel kleinschalige winkels te vinden, die Weert met haar leuke terrasjes een fijne winkelstad maken. Zeg je de stad even gedag? Dan is ook in Stramproy, Nederweert of Leveroy genoeg te zien en te doen. Of je gaat naar Budel, net binnen de grenzen van Brabant, waar onder andere een vliegveld ligt. Al met al een omgeving waar niet alleen mooie natuur is, maar je ook genoeg kunt beleven, waaronder een van de uitjes die je op deze pagina kunt vinden. Zo wordt je vrijgezellenfeest in Weert en omgeving er een om nooit te vergeten. Laat je daarom door ons inspireren.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt