Vrijgezellenfeest Ede en leuke groepsuitjes

Ook voor Veenendaal, Lunteren, Mossel en omgeving

Vrijgezellenfeest Ede en leuke groepsuitjes

Ede, een plaats in Gelderland die een mooie Hollandse sfeer uitstraalt. Een molen, een kerk: het is een klassiek Nederlands beeld. Dat het een stad als ieder ander is, zou echter een grote misvatting zijn. Er zijn allerlei musea te vinden in de omgeving, zoals het historisch museum. De natuur speelt daarnaast een grote rol, met natuurcentrum Veluwe dat hier gevestigd is. Een vrijgezellenfeest in Ede staat biedt dan ook genoeg groen en ontspanning, wat al een goed begin is. Daarnaast wil je vast wel een ludiek uitje. Het valt nog niet mee iets leuks te bedenken. Heb je al een creatief idee? We begrijpen goed dat het lastig is om met iets te komen waarvan je zeker weet dat iedereen het leuk vindt. Daarom hebben we hieronder suggesties voor leuke, populaire uitjes, waarmee de kans op een leuke dag aanzienlijk toeneemt. Daarnaast bespaart het je vast wat kostbare tijd: de uitjes die een vrijgezellenfeest in Ede tot een groot succes kunnen maken staan al voor je op een rijtje. Wanneer er iets voor je tussen zit kun je eenvoudig meer informatie aanvragen, waarna je alles eens goed kunt doorspreken, om vervolgens de beste keuze te maken. Wij helpen je daar uiteraard graag bij! Voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten kijk je op bedrijfsuitje Ede en teambuilding Ede.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Ede
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Ede

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Ede. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Bollywood dansworkshop Ede
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansworkshop Ede

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast eens leren dansen op de kenmerkende manier die je kent uit dit vrolijke filmgenre. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Voor je het weet heb je het idee dat je deel uit maakt van een wel heel bijzondere film. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest in Ede of omgeving, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder aan middels de bijbehorende informatiebutton.

Quad rijden regio Ede
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Quad rijden regio Ede

Met je gezicht onder de modder en je blik op oneindig stuur je behendig door de bocht. Je voelt je één met je omgeving. Niets kan jou ervan weerhouden om straks als eerste over de streep te rijden. Een quad heeft een stoere uitstraling, waardoor het voor veel snelheidsduivels een grote aantrekkingskracht heeft. Door weer en wind, op alle terreinen kun je met je quad over het parcours racen. In diverse regio´s door heel Nederland is dit quad rally beschikbaar. Ben je benieuwd naar meer details over het Quad groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in de omgeving van Ede? Vraag dan hieronder meer informatie over dit pijlsnelle uitje.

City escape groepsuitje Ede
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Ede

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Ede of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

50 tinten grijs City Game Ede
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Ede

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Ede? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Ede
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Ede

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Ede? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Ede
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Ede

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Ede? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal Ede
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Ede

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Ede of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Ede
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Ede

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest mannen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Ede, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Ede
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Ede

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Ede? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Ede
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Ede

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Ede? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest Ede
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Ede

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Ede, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Ede
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Ede

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Ede? Vraag dan hieronder meer informatie!

Paaldans vrijgezellendag Ede
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Paaldans vrijgezellendag Ede

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze workshop paaldansen in Ede? Klik dan hieronder op meer informatie.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Ede
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Ede

Stiekem een muurtje bekladderen met verf, dat is wat vaak wordt gezien als graffiti. Maar graffiti is een kunstvorm die ook op legale wijze beoefend kan worden. Namelijk met onze graffiti workshop! Tijdens deze workshop in Ede, waarbij je alle basistechnieken van het graffiti spuiten leert, kan je al je creativiteit kwijt. Een workshop ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. incl. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur.

Burlesque vrijgezellenfeest Ede
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Ede

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest vrouwen is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Ede leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Ede
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Ede

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is het bonbon vrijgezellenfeest mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in Ede? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Ede
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Ede

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop in Ede heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in steden door heel Nederland, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Ede
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Ede

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop in Ede? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Ede (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Ede (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Ede (kijk voor meer culinaire workshops in regio Amersfoort ook eens op workshop koken in Amersfoort? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Ede
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Ede

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Maar pas op voor sadistisch fanatisme! Want wie weet ben je de volgende ronde zelf aan de beurt. Wil je meer weten over dit heldhaftige vrijgezellenfeest concept in Ede of omgeving? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN EDE & OMGEVING

Ede is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met Wageningen, getuige het station Ede-Wageningen. Deze stad met universiteit herbergt natuurlijk veel studenten, die voor een leuke ongedwongen sfeer zorgen. Ook is Rhenen, met het dierenpark wat op de Grebbeberg ligt. Ook Veenendaal ligt vlak bij, waardoor je ook buiten de grenzen van Ede iets kunt beleven. Nu belooft het sowieso iets bijzonders te worden: een vrijgezellenfeest in je vriendengroep maak je uiteraard niet elke dag mee. Het is een mooie traditie aan de figuurlijke vooravond van de bruiloft. De letterlijke vooravond is, doordat je toch niet weet hoe de avond precies afloopt, vaak minder verstandig. Daarom wordt het vrijgezellenfeest tegenwoordig vaak verder van tevoren gevierd. Gelderland is door haar grootte een mooie provincie om zo’n feest te vieren, doordat er zoveel te vinden is zijn de mogelijkheden groot. We geven je graag suggesties, die je hiernaast op de pagina kunt vinden. Voor iedereen ziet zo’n vrijgezellenfeest er natuurlijk net wat anders uit. Ga je echt uit van de wensen van de bruid of bruidegom? Of wil je hem of haar juist verrassen, of misschien zelfs een beetje in verlegenheid brengen? Het kan allemaal, met de vele uitjes die hier te vinden zijn!

 

 

 

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt