Vrijgezellenfeest Oosterhout en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Dongen, Raamsdonksveer, Made en omgeving

Vrijgezellenfeest Oosterhout en leuke bedrijfsuitjes

Gaat je vrijgezellenfeest een onverwachte wending nemen? Kies dan voor Oosterhout, te vinden in het Westen van Noord-Brabant. Het heeft stadsrechten, gecombineerd met de gezellige sfeer van een Brabants dorp. Winkelcentra zorgen ervoor dat je van alle gemakken voorzien zijn, maar er zijn ook mooie parken die je in een stad niet zo snel zult zien. Hier wordt bijvoorbeeld ook jaarlijks het parkfeest gehouden, waar artiesten van binnen- en –buitenland op komen treden. De Sint-Jans basiliek geeft Oosterhout daarnaast de uitstraling van een stad. Het maakt het een mooie locatie voor een vrijgezellenfeest. Want hoewel je het misschien niet zou zeggen, kun je er allerlei leuke uitjes ondernemen. Wij helpen je daarbij graag aan de nodige inspiratie, zodat je het uitje vindt dat de mooiste herinneringen oplevert. Want hoewel zo’n vrijgezellenfeest natuurlijk een leuk vooruitzicht is, wordt het uiteindelijk iets moois om op terug te kijken. Een moment waarop al je vrienden of vriendinnen samen zijn gekomen om dat ene bijzondere huwelijk in te luiden, dat is op zichzelf al uniek. Wij zien het dan ook als onze missie de leukste uitjes te bieden, zowel ludiek en origineel als betaalbaar, voor verschillende groepsgrootten. Kijk daarom eens wat ons netwerk je te bieden heeft. Kijk ook bedrijfsuitje Oosterhout of teambuilding Brabant voor meer informatie.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Oosterhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Oosterhout

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Oosterhout. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

50 tinten grijs City Game Oosterhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Oosterhout

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Oosterhout? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Oosterhout
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Oosterhout

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Oosterhout? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Oosterhout
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Oosterhout

Geruisloos zoeft jouw pijl door de lucht. De tegenstander ziet je niet aankomen. Je doel is bereikt. Samen met je ¨brothers in arms¨ trek je ten strijde tijdens dit vliegensvlugge spel dat nog het meeste lijkt op een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Een bijzondere combinatie die zorgt voor een enerverende middag.. Er wordt natuurlijk niet geschoten met scherpe pijlpunten. Deze pijlen hebben een zachte punt. Ben je benieuwd naar meer details over de Archery tag groepsactiviteit in de omgeving van Oosterhout? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The weddinggame vrijgezellenfeest Oosterhout
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Oosterhout

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Oosterhout, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Oosterhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Oosterhout

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Oosterhout? Klik dan hieronder op meer informatie.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Oosterhout
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Oosterhout

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Oosterhout? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

City escape groepsuitje Oosterhout
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Oosterhout

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Oosterhout of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Oosterhout
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Oosterhout

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Oosterhout? Vraag dan hieronder meer informatie!

Burlesque vrijgezellenfeest Oosterhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Oosterhout

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Oosterhout leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Oosterhout
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Oosterhout

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is het bonbon vrijgezellenfeest mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in Oosterhout? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Oosterhout
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Oosterhout

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in Oosterhout, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Oosterhout
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Oosterhout

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop in Oosterhout? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Oosterhout (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Oosterhout (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Oosterhout (kijk voor meer culinaire workshops in regio Brabant ook eens op workshop koken in Brabant? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Bubble voetbal Oosterhout
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Oosterhout

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Oosterhout of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN OOSTERHOUT & OMGEVING

Oosterhout, waar stad en dorp samenkomen. Met haar stadsrechten en haar 54.000 inwoners denk je aan een stad, zeker wanneer je in het centrum loopt. Tegelijkertijd kent iedereen elkaar en heeft het de gezelligheid van een dorp. Hierdoor worden er mooie evenementen georganiseerd, waar men zowel binnen als buiten het dorp op afkomt. Naast het genoemde Parkfeest is er bijvoorbeeld ook Oosterhout Live, met vooral Nederlandstalige muziek. In de buurt liggen er nog plaatsen als Dongen, Teteringen, Rijen en ’s Gravenmoer. Ook hier kun je wat van de Brabantse gezelligheid proeven, al zijn zij in omvang nog iets kleiner dan Oosterhout. Daarnaast ligt de stad in de omgeving van Breda, ook wel omschreven als de Parel van het Zuiden. Veel mensen die Breda weten te waarderen, zullen zich ook in Oosterhout zeker weten te vermaken. De sfeer komt namelijk overeen, maar Oosterhout is net wat knusser. Daarom kan het ook een goed idee zijn beide steden een bezoek te brengen. Wij staan in elk geval graag voor je klaar met tips, speciaal voor vrijgezellenfeesten in Oosterhout en omgeving. Wanneer je benieuwd bent wat sommige uitjes inhouden, kun je ons altijd benaderen.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt