Vrijgezellenfeest Hoek van Holland en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Maasdijk, Dijkpolder en omgeving

Vrijgezellenfeest Hoek van Holland en leuke bedrijfsuitjes

Hoek van Holland: een kustplaats die haar bezoekers allerlei verschillende dingen wil bieden. Allereerst is er natuurlijk het strand, met wat cultuur die erbij hoort. Ook de haven, met de bijbehorende handel, is een onderdeel van de plannen. Tot slot ook een stukje natuur en de bijbehorende rust. Het maakt dat deze Zuid-Hollandse plaats een mooie bestemming is voor een vrijgezellenfeest. Wanneer je de organisator bent, heb je vast al allerlei wilde plannen bedacht. Een bestemming als Hoek van Holland is hier uiteraard zeer geschikt voor. We presenteren hier dan ook graag de activiteiten die er allemaal te doen zijn en doen dit met grote trots. Ons netwerk heeft stiekem namelijk best veel uitjes waar je mee uit de voeten kunt. Via ons kun je vrijblijvend om meer informatie vragen, waarna wij zorgen dat deze bij je belandt. Het maakt alles net wat simpeler voor je, je hoeft namelijk niet zelf op zoek. Ook het plegen van talloze telefoontjes besparen we je op deze manier. De opties die hieronder staan, hebben wij zelf voor je geselecteerd. Het enige wat je hoeft te doen is je vrienden op te trommelen en richting Hoek van Holland te gaan. Wanneer je nog speciale wensen hebt, horen we dat dan ook graag. Kijk ook op bedrijfsuitje Hoek van Holland of teambuilding Hoek van Holland voor meer informatie.

Bubble voetbal Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Hoek van Holland

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Hoek van Holland of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

50 tinten grijs City Game Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Hoek van Holland

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Hoek van Holland? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Hoek van Holland

Geruisloos zoeft jouw pijl door de lucht. De tegenstander ziet je niet aankomen. Je doel is bereikt. Samen met je ¨brothers in arms¨ trek je ten strijde tijdens dit vliegensvlugge spel dat nog het meeste lijkt op een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Een bijzondere combinatie die zorgt voor een enerverende middag.. Er wordt natuurlijk niet geschoten met scherpe pijlpunten. Deze pijlen hebben een zachte punt. Ben je benieuwd naar meer details over de Archery tag groepsactiviteit in de omgeving van Hoek van Holland? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

City escape groepsuitje Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Hoek van Holland

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Hoek van Holland of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Hoek van Holland

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Hoek van Holland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Hoek van Holland

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Hoek van Holland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Hoek van Holland

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Hoek van Holland? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The weddinggame vrijgezellenfeest Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Hoek van Holland

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Hoek van Holland, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Burlesque vrijgezellenfeest Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Hoek van Holland

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Hoek van Holland leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Hoek van Holland

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Hoek van Holland? Vraag dan hieronder meer informatie!

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Hoek van Holland (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Hoek van Holland (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Hoek van Holland (kijk voor meer culinaire workshops in regio Rotterdam ook eens op workshop koken Rotterdam? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Uit handen van de jagers  vrijgezellenfeest Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Hoek van Holland

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Hoek van Holland. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Hoek van Holland
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Hoek van Holland

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Hoek van Holland? Klik dan hieronder op meer informatie.

Workshop naaktmodel schilderen Hoek van Holland (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Hoek van Holland (m/v)

Nog even snel een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Kijk ook eens op het totale aanbod van schilderworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in de omgeving van Hoek van Holland, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN HOEK VAN HOLLAND & OMGEVING

In de omgeving van Hoek van Holland zijn natuurlijk nog wel meer bijzondere plaatsen te vinden die je zeker eens moet bezoeken. Wanneer je bijvoorbeeld in ’s Gravenzande bent, kan het een leuk idee zijn de Spaansche Vloot te bezoeken, die al sinds 1700 bestaat. Ook de Oranjesluis kun je uiteraard even bezichtigen als je in de buurt bent. Ook Naaldwijk, waar de Watertoren en de Sint Adrianuskerk te vinden zijn, kun je natuurlijk een bezoekje brengen. Wij nodigen je hier uiteraard graag voor uit, al loont het ook de moeite om in Hoek van Holland te blijven. De natuurgebieden en duinen die er in overvloed zijn zorgen voor een prachtig decor voor mooie foto’s op dit weekend met je beste vrienden of vriendinnen. Heb je al besloten wie er allemaal mee gaan? En wanneer het plaats moet gaat vinden? Dan kan er namelijk besloten worden wat je precies gaat doen, waarna de uitnodigingen de deur uit kunnen. Heb je hier al creatieve ideeën voor? Je wilt er namelijk vast iets bijzonders van maken. Wij voorzien je graag van leuke ideeën, zodat het daadwerkelijk een dag wordt waar iedereen, met name de bruid of bruidegom, met warme gevoelens aan terugdenkt.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt