Vrijgezellenfeest Den Helder en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor De Kooy, Julianadorp, Breezand en omgeving

Vrijgezellenfeest Den Helder en leuke bedrijfsuitjes

Een vrijgezellenfeest, het kan een mooi feest voor iedereen zijn. En zo hoort het natuurlijk ook. Want hoewel je het natuurlijk organiseert voor de bruid of bruidegom, stiekem wil je zelf ook een leuke dag hebben. Doordat je het zelf regelt, kun je het zo leuk maken als je zelf wilt. Den Helder, een stad in het uiterste puntje van Noord-Holland, is dan ook de ideale plek om tot het uiterste te gaan (kijk ook op vrijgezellenfeest Enkhuizen). Door de ligging aan het water nodigt de stad uit tot leuke activiteiten aan het water, wat natuurlijk de mooiste taferelen op kan leveren. Speciaal is het vrijgezellenfeest sowieso, daar zorgen jullie ongetwijfeld voor. Je zult er ook wel verstandig aan doen een camera mee te nemen, het levert namelijk beelden op die je vast nog wel eens terug wilt zien. Zo kun je tijdens de bruiloft iedereen een mooie indruk geven van hetgeen er gebeurd is. Niet alle beelden zullen hierbij te zien zijn, je zult vast wel iets voor jezelf willen houden. Mooie herinneringen zal het vast opleveren, waar tijdens het getrouwde leven nog volop op terug zal worden gekeken. Kijk daarom hieronder wat er allemaal aan uitjes mogelijk is, stiekem is het toch meer dan je denkt. Voel je daarnaast vrij om meer informatie te vragen over uitjes die je leuk lijken! Kijk ook eens op bedrijfsuitje Den Helder of teambuilding Den Helder voor meer informatie.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Den Helder
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Den Helder

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Den Helder. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Bubble voetbal Den Helder
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Den Helder

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Den Helder of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Den Helder
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Den Helder

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Den Helder? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Den Helder
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Den Helder

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Den Helder? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Den Helder
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Den Helder

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Den Helder, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

50 tinten grijs City Game Den Helder
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Den Helder

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Den Helder? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

City escape groepsuitje Den Helder
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Den Helder

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Den Helder of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The weddinggame vrijgezellenfeest Den Helden
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Den Helden

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Den Helder, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Den Helder (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Den Helder (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Den Helder (kijk voor meer culinaire workshops ook eens op dit kookworkshop overzicht)? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Den Helder
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Den Helder

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Den Helder? Klik dan hieronder op meer informatie.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN DEN HELDER & OMGEVING

Wie aan Den Helder denkt, zal ongetwijfeld denken aan de zee, die er zo dicht bij ligt. In de stad zelf is daarnaast het marinemuseum te vinden, wat jaarlijks ook veel bezoekers trekt. In Callantsoog, dicht in de buurt, is daarnaast de nodige kunst te zien. Als je een dagje over hebt in de omgeving is er daarom genoeg leuks te doen in de omgeving. Zo is er Julianadorp, een plaats die de naam van onze voormalig koningin draagt. Tevens is het een prachtige plek om tot rust te komen. Zo kun je ook in de omgeving terecht voor een portie ontspanning, die kun je ongetwijfeld wel gebruiken. Ook Texel, een van de waddeneilanden, is vanaf Den Helder makkelijk te bereiken. Ruimte genoeg voor leuke uitstapjes als je de bezienswaardigheden van Den Helder bekeken hebt. Natuurlijk wil je niet alleen dingen bekijken: je wilt vooral ook leuke dingen doen. Heb je al leuke uitjes in gedachten? Of moet je inspiratie nog even op gang gebracht worden? Hier helpen we je namelijk maar al te graag mee. Kijk daarom hierlangs voor veel kosteloze inspiratie!

 

 

 

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt