Vrijgezellenfeest Waalwijk en leuke groepsuitjes

Ook voor Kaatsheuvel, Drunen, Sprang-Capelle en omgeving

Vrijgezellenfeest Waalwijk en leuke groepsuitjes

Zoek je een uitje in Brabant, op een onverwachte locatie? Dan kun je voor Waalwijk gaan, een stad die meesleept in haar unieke stijl. Geen grote stad, maar juist dat geeft Waalwijk haar charme.  Ook is er absoluut genoeg te zien, waardoor je ook helemaal geen grotere stad nodig hebt. Zo is er bijvoorbeeld de kerk, Sint Jan de Doper, door de vele koepels een grote bezienswaardigheid. Ook het raadhuisplein in trekt zeker de aandacht, wat met het raadshuis een prachtig raadhuis bevat. Je zou bijna vergeten dat er ook nog een feest gevierd kan worden in Waalwijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitje waarbij je de stad verkent, terwijl je veel lol hebt met elkaar een leuke opdrachten uitvoert? Natuurlijk zijn deze soms ludiek, soms gek, maar blijft het altijd wel leuk en fatsoenlijk. Wat je hierbij precies wilt, kun je bij alle uitjes aangeven. Het is een goed idee dit te doen, zo wordt er rekening gehouden met jouw specifieke wensen. Ga je juist liever een sportief uitje aan, waar iedereen de strijd met elkaar aangaat en uitgedaagd wordt? Of is een ontspannen uitje waar rust en vrede heersen verstandiger? Niet iedereen kan immers tegen zijn of haar verlies. Kijk daarom naar het uitje wat het best bij je groep past en vraag, uiteraard vrijblijvend, meer informatie aan. Kijk ook bedrijfsuitje Waalwijk of teambuilding Brabant voor meer informatie.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Waalwijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Waalwijk

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Waalwijk. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Bollywood dansworkshop Waalwijk
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansworkshop Waalwijk

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast eens leren dansen op de kenmerkende manier die je kent uit dit vrolijke filmgenre. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Voor je het weet heb je het idee dat je deel uit maakt van een wel heel bijzondere film. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest in Waalwijk of omgeving, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder aan middels de bijbehorende informatiebutton.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Waalwijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Waalwijk

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Maar pas op voor sadistisch fanatisme! Want wie weet ben je de volgende ronde zelf aan de beurt. Wil je meer weten over dit heldhaftige vrijgezellenfeest concept in Waalwijk of omgeving? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Waalwijk
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Waalwijk

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Waalwijk? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs City Game Waalwijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Waalwijk

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Waalwijk? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Waalwijk
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Waalwijk

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Waalwijk? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal Waalwijk
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Waalwijk

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Waalwijk of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

City escape groepsuitje Waalwijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Waalwijk

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Waalwijk of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Paintball groepsuitje Waalwijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball groepsuitje Waalwijk

Natuurlijk mag paintball niet ontbreken in dit aanbod van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes in de omgeving van Amsterdam. Heldhaftig kameraadschap, weergaloze tactieken en ondraaglijke spanning maken van deze groepsactiviteit een ware happening. Hoe goed werken jullie samen onder druk? Weten jullie alle verfballen te ontwijken? Dan is een paintball groepsuitje misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over de Paintball groepsactiviteit in de omgeving van Waalwijk? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Waalwijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Waalwijk

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Waalwijk? Klik dan hieronder op meer informatie.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Waalwijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Waalwijk

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Waalwijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Waalwijk
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Waalwijk

Geruisloos zoeft jouw pijl door de lucht. De tegenstander ziet je niet aankomen. Je doel is bereikt. Samen met je ¨brothers in arms¨ trek je ten strijde tijdens dit vliegensvlugge spel dat nog het meeste lijkt op een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Een bijzondere combinatie die zorgt voor een enerverende middag.. Er wordt natuurlijk niet geschoten met scherpe pijlpunten. Deze pijlen hebben een zachte punt. Ben je benieuwd naar meer details over de Archery tag groepsactiviteit in de omgeving van Waalwijk? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Waalwijk
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Waalwijk

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Waalwijk? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Waalwijk
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Waalwijk

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Waalwijk? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The weddinggame vrijgezellenfeest Waalwijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Waalwijk

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Waalwijk, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Waalwijk
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Waalwijk

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Waalwijk? Vraag dan hieronder meer informatie!

Burlesque vrijgezellenfeest Waalwijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Waalwijk

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Waalwijk leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Waalwijk
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Waalwijk

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in Waalwijk, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Waalwijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Waalwijk

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop in Waalwijk? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Waalwijk (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Waalwijk (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Waalwijk (kijk voor meer culinaire workshops in regio Brabant ook eens op workshop koken in Brabant? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Waalwijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Waalwijk

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is deze workshop chocolade of bonbons maken mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Waalwijk? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN WAALWIJK & OMGEVING

Wanneer je even in Waalwijk bent, moet je zeker ook de omgeving even meepakken. Natuurlijk kun je eerst goed rondkijken in Waalwijk zelf. Zo is er bijvoorbeeld een schoenen-en –ledermuseum, waar je veel kunt leren over de productie daarvan. Hier is natuurlijk veel ervaring mee in Waalwijk: van huis uit is het namelijk een stad waar schoen- en leernijverheid een belangrijke rol speelden. Naast kerken en kloosters zijn er ook moskeeën te vinden, iets wat uiteraard vredig met elkaar samen moet kunnen gaan. Ben je toch benieuwd wat er nog meer in de regio te vinden is? Plaatsen als Drunen, Sprang-Capelle en natuurlijk Kaatsheuvel zijn er te vinden. Die laatste is uiteraard bekend van de Efteling. Ook zijn er de Loonse en Drunense Duinen, waar je zeker een mooie wandeling of fietstocht kunt maken. Zo kun je van je vrijgezellenfeest prima een heel weekend maken: in de omgeving van Waalwijk vermaak je je immers wel. Zeker wanneer je een van de uitjes kiest die we je aanbevelen. Welke dat precies zijn kun je hieronder vinden. We wensen je alvast veel inspiratie toe.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt