Vrijgezellenfeest Overijssel

de leukste vrijgezellenfeesten in Overijssel en omgeving

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest Overijssel: de leukste groepsuitjes

De provincie Overijssel ligt in het Noord oosten van Nederland en grenst maar liefst aan zes verschillende provincies, zowel Nederlandse als Duitse provincies. Overijssel werd in de 12e eeuw aangeduid als Oversticht, de Latijnse naam die letterlijk over de IJssel betekent. In de 16e eeuw kwam de provincie in handen van Karel V en werd de naam veranderd in Overijssel. De provincie wordt vooral gekenmerkt door zijn vele riviertjes, zandgronden en polderlandschap. Vanwege de vele rivieren, en dan met name de grote IJssel die door het zuiden van de provincie loopt, is de provincie een belangrijk onderdeel in het wegtransport (naar Noord Nederland en Duitsland) en de scheepvaart. Dit biedt voor de lokale mensen dan ook de meeste werkgelegenheid. De hoofdstad van de provincie is Zwolle. Ben je op zoek naar een divers vrijgezellenfeest Zwolle aanbod? Deze stad staat in binnen/ en buitenland bekend als de groenste gemeente van Nederland. Dit komt doordat de stad 33 parken telt en er meer dan 700 verschillende planten voorkomen. Maar ook het bijzondere Enschede en alle andere plaatsen in deze prachtige provincie geven voldoende mogelijkheden. Op zoek naar vrijgezellenfeest Enschede aanbod? Klik dan snel door. Organiseer je vrijgezellenfeest in Overijssel en maak hieronder een keuze uit de regio Zwolle of Enschede of kijk op vrijgezellenfeest Deventer. Voor bedrijfsuitjes en teambuilding kijk je op teambuilding Overijssel en bedrijfsuitje Overijssel.

Vergeet niet om ook leuke kleding en attributen te kiezen:

Cluedo als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Overijssel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Wat denk je? Gaan jij een je vrienden of vriendinnen erachter komen wie het heeft gedaan? Hoe werd de moord precies gepleegd? Wat was eigenlijk het wapen? Weten jullie een nauwkeurige reconstructie foto te maken van deze misdaad? Het hangt er vast allemaal een beetje vanaf of jullie in staat zijn als een goed functionerend detective team te kunnen opereren. Dus hopelijk zijn jullie allemaal goed voorbereid op deze leuke testcase. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest concept in jouw Overijssel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Overijssel
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest Overijssel

Stiekem een muurtje bekladderen met verf, dat is wat vaak wordt gezien als graffiti. Maar graffiti is een kunstvorm die ook op legale wijze beoefend kan worden. Namelijk met onze graffiti workshop Overijssel! Tijdens deze graffiti workshop, waarbij je alle basistechnieken van het graffiti spuiten leert, kan je al je creativiteit kwijt. Een workshop ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. incl. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Overijssel

Als beginnende puber hebben we er onze mond al vol van en voor velen blijft dat ook zo de rest van hun leven. We hebben het dan over het onderwerp seks. Dus waarom zouden het er tijdens een vrijgezellenfeest ook niet gewoon over hebben? Let's talk about sex! Tijdens deze prikkelende quiz krijgen jullie de kans om te laten zien hoeveel jullie van dit bijzondere onderwerp af weten.  Blijkt je kennis niveau toch een beetje tegen te vallen? Geen nood! Dan zul je er vast het een en ander van op kunnen steken. Wil je meer informatie over dit prikkelende seksquiz vrijgezellenfeest idee in Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie!

City escape groepsuitje Overijssel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Overijssel

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Kijk ook eens op Onemotion vrijgezellendag voor andere alternatieven. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Overijssel of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Overijssel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een tijdloze klassieker onder de gezelschapsspellen: het strategische Risk. Maar tijdens deze versie gaat alles toch een beetje anders dan je gewend was.  Nu ga je strijden om de bezetting van de stad. Je bouwt strategische stellingen en gaat met militaire precisie te werk om de andere machten uit te schakelen. Wie is de uiteindelijke overwinnaar? Dit stadsspel kan worden gespeeld middels begeleiding op de locatie zelf of middels begeleiding op afstand. Wil je meer weten over dit spannend en strategische vrijgezellenfeest concept in Overijssel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Overijssel

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Van alle dingen die eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn, is door mogelijk wel de belangrijkste.  We hebben het dan natuurlijk over voetbal. Wat is er veel over te vertellen en wat weten we er veel vanaf. Dat laatste kun je bewijzen tijdens deze super leuke voetbalquiz. Wie verslaat er alle anderen met fabelachtige kennis over het nationale en internationale voetbal? Wie kroont zichzelf tot Koning Voetbal? Jullie gaan het meemaken tijdens dit leuke vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over dit hersenen-krakende vrijgezellenfeest concept in Overijssel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Overijssel

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Overijssel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Overijssel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Overijssel. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Overijssel

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Overijssel? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal Overijssel
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal Overijssel

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Overijssel of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Moorddiner groepsuitje Overijssel
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Overijssel

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Heerlijk dineren terwijl je een spannende moordzaak oplost? Zowel lekker, spannend als gezellig! Tijdens dit vrijgezellenfeest in Overijssel zul je proberen de belangrijke vraagstukken rondom de moord te beantwoorden. Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe? Alles om steeds dichterbij het oplossen van de moord te komen. Op een locatie naar keuze krijg je de kans jezelf als een ware detective te ontpoppen. Wil je meer weten? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Overijssel
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Overijssel

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

50 tinten grijs City Game Overijssel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game Overijssel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Overijssel
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Overijssel

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest Overijssel? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Overijssel

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in Overijssel (kijk voor meer culinaire workshops ook eens op dit kookworkshop overzicht)? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

The weddinggame vrijgezellenfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Overijssel

Deze City Game Overijssel vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Deze activiteit is ook mogelijk in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens je hen do in Manchester.  Wil je meer weten over dit groepsuitje, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Cocktail workshop Overijssel
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Overijssel

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Overijssel
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Overijssel

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest Overijssel kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder meer informatie!

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Overijssel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Overijssel

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in Overijssel? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button. 

Burlesque vrijgezellenfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Overijssel

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze burlesque workshop van Onemotion in Overijssel, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Overijssel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Overijssel

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game Overijssel, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest mannen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen Overijssel
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Overijssel

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen Overijssel! Bij deze populaire schilderworkshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in steden door heel Nederland, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Paaldans vrijgezellendag Overijssel
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Paaldans vrijgezellendag Overijssel

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen Overijssel. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze workshop paaldansen? Klik dan hieronder op meer informatie.

Bollywood vrijgezellenfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen Overijssel

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast een dansen op de kenmerkende manier. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest Overijssel, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Overijssel
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Overijssel

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is het bonbon vrijgezellenfeest mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Meer zoete workshops vind je ook op de Onemotion chocolade workshop pagina. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten

Ben je op zoek naar leuke workshops (zoals bijv. een graffiti workshop) of groepsuitjes (zoals bijv. een walking dinner), dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Maar ook voor leuke vrijgezellenfeesten bij onze Oosterburen helpen we je graag op weg. Overijssel ligt immers tegen de Duitse grens. Dus voor een leuk vrijgezellenfeest in München kijk je op Junggesellenabschied München. In Frankfurt kun je terecht via Junggesellinnenabschied in Frankfurt.Voor leuke vrijgezellenfeesten voor vrouwen in de rest van Duitsland kijk je op Junggesellinnenabschied Ideen. Viel spaß!

Provincie Overijssel: Vrijgezellenfeest Overijssel
Provincie Limburg: Vrijgezellenfeest Limburg
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Gelderland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Brabant
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Zuid-Holland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Noord-Holland

 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

DIVERSE STEDEN
Wist je dat in 2006 Zwolle is uitgeroepen tot groenste stad van heel Europa? Dat is natuurlijk een prima uitgangspunt voor een vrijgezellenfeest in Overijssel. Ondanks dat Zwolle de hoofdstad is van Overijssel is het slechts de tweede grootste stad in de provincie. Enschede is met zijn ruim 150.000 inwoners de grootste stad. In deze stad werd vooral werkgelegenheid gecreëerd door de textielnijverheid. De meeste fabrieken zijn echter in de jaren 70 en 80 afgebroken en de enkele die gerenoveerd zijn worden nu voor andere doeleinden gebruikt, zoals woningen en musea. Sindsdien is Enschede meer bekend vanwege andere diensten, zoals goede scholing en zorg. Vanwege de vele polderlandschappen en meertjes is Overijssel bij uitstek geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht in de natuur. Uiteraard zijn er ook vele leuke wateractiviteiten. Maar ook in de diverse grote steden, zoals Zwolle, Enschede, Deventer en Hengelo, zijn inspirerende activiteiten te vinden. Bekijk op deze pagina welke verschillende vrijgezellenuitjes in deze provincie georganiseerd worden. Kijk ook eens op vrijgezellenfeest Almelo.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt