Vrijgezellenfeest Amstelveen en leuke groepsuitjes

Ook voor Ouderkerk aan de Amstel, Oosteinde en omgeving

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest Amstelveen en leuke groepsuitjes

Amstelveen is een stad die erg aantrekkelijk gevonden wordt. De stad heeft cultureel het nodige te bieden, met onder andere het cobra-museum, waar veel werken van de invloedrijke cobra-groep te vinden zijn. Daarnaast is Amsterdam vlakbij, maar is de stad wat kleiner, wat gemoedelijker en wat veiliger (kijk ook op vrijgezellenfeest Aalsmeer). Het is daarom te begrijpen dat veel mensen er willen wonen. Ook veel mensen gaan natuurlijk “slechts op bezoek”, voor een vrijgezellenfeest in Amstelveen. Zou jij het ook wel zien zitten? Wanneer je een vrijgezellenfeest wilt gaan regelen, moet je aan van alles denken. Hierbij is het belangrijk dat je niks over het hoofd ziet. Ook wil je natuurlijk iedereen tevreden houden. Het is geen makkelijke taak, wanneer je die op je neemt zal dat ongetwijfeld gewaardeerd worden. Wij maken deze taak graag wat makkelijker, door je handvatten te bieden in de vorm van leuke uitjes. Er zullen vast uitjes bijzitten die je al had overwogen, maar ook zeker verrassende uitjes waar je zelf niet aan gedacht had. Op die manier kan het inroepen van onze hulp, die geheel vrijblijvend is, mooi uitpakken. Wij spreken graag ons netwerk aan om je van leuke tips te voorzien en hopen dat je ideale uitje ertussen zit. We wensen je vast veel inspiratie toe! Kijk voor meer informatie ook eens op bedrijfsuitje Amstelveen of teambuilding Amstelveen.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Amstelveen

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Van alle dingen die eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn, is door mogelijk wel de belangrijkste.  We hebben het dan natuurlijk over voetbal. Wat is er veel over te vertellen en wat weten we er veel vanaf. Dat laatste kun je bewijzen tijdens deze super leuke voetbalquiz. Wie verslaat er alle anderen met fabelachtige kennis over het nationale en internationale voetbal? Wie kroont zichzelf tot Koning Voetbal? Jullie gaan het meemaken tijdens dit leuke vrijgezellenfeest op jullie eigen locatie of op een leuke evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam. Wil je meer weten over dit hersenen-krakende vrijgezellenfeest concept in Amstelveen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Amstelveen

Als beginnende puber hebben we er onze mond al vol van en voor velen blijft dat ook zo de rest van hun leven. We hebben het dan over het onderwerp seks. Dus waarom zouden het er tijdens een vrijgezellenfeest ook niet gewoon over hebben? Let's talk about sex! Tijdens deze prikkelende quiz krijgen jullie de kans om te laten zien hoeveel jullie van dit bijzondere onderwerp af weten.  Blijkt je kennis niveau toch een beetje tegen te vallen? Geen nood! Dan zul je er vast het een en ander van op kunnen steken. Wil je meer informatie over dit prikkelende seksquiz vrijgezellenfeest idee in Amstelveen? Vraag dan hieronder meer informatie!

50 tinten grijs City Game Amstelveen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game Amstelveen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Amstelveen? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Amstelveen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Wat denk je? Gaan jij een je vrienden of vriendinnen erachter komen wie het heeft gedaan? Hoe werd de moord precies gepleegd? Wat was eigenlijk het wapen? Weten jullie een nauwkeurige reconstructie foto te maken van deze misdaad? Het hangt er vast allemaal een beetje vanaf of jullie in staat zijn als een goed functionerend detective team te kunnen opereren. Dus hopelijk zijn jullie allemaal goed voorbereid op deze leuke testcase. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest concept in jouw Amstelveen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Bubble voetbal Amstelveen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal Amstelveen

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Amstelveen of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Amstelveen

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Amstelveen (kijk voor meer culinaire workshops in regio Amsterdam ook eens op workshop koken in Amsterdam? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Amstelveen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een tijdloze klassieker onder de gezelschapsspellen: het strategische Risk. Maar tijdens deze versie gaat alles toch een beetje anders dan je gewend was.  Nu ga je strijden om de bezetting van de stad. Je bouwt strategische stellingen en gaat met militaire precisie te werk om de andere machten uit te schakelen. Wie is de uiteindelijke overwinnaar? Dit stadsspel kan worden gespeeld middels begeleiding op de locatie zelf of middels begeleiding op afstand. Wil je meer weten over dit spannend en strategische vrijgezellenfeest concept in Amstelveen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Amstelveen

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Maar pas op voor sadistisch fanatisme! Want wie weet ben je de volgende ronde zelf aan de beurt. Wil je meer weten over dit heldhaftige vrijgezellenfeest concept in Amstelveen of omgeving? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Cocktail workshop Amstelveen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Amstelveen

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop in Amstelveen? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Amstelveen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Amstelveen

Geruisloos zoeft jouw pijl door de lucht. De tegenstander ziet je niet aankomen. Je doel is bereikt. Samen met je ¨brothers in arms¨ trek je ten strijde tijdens dit vliegensvlugge spel dat nog het meeste lijkt op een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Een bijzondere combinatie die zorgt voor een enerverende middag.. Er wordt natuurlijk niet geschoten met scherpe pijlpunten. Deze pijlen hebben een zachte punt. Ben je benieuwd naar meer details over de Archery tag groepsactiviteit in de omgeving van Amstelveen? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Amstelveen

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Amstelveen? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Amstelveen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Amstelveen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Amstelveen. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Amstelveen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Amstelveen

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Amstelveen? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Amstelveen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Amstelveen

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Amstelveen? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Groepsuitje moorddiner Amstelveen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Amstelveen

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Heerlijk dineren terwijl je een spannende moordzaak oplost? Zowel lekker, spannend als gezellig! Tijdens dit vrijgezellenfeest in Amstelveen zul je proberen de belangrijke vraagstukken rondom de moord te beantwoorden. Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe? Alles om steeds dichterbij het oplossen van de moord te komen. Op een locatie naar keuze krijg je de kans jezelf als een ware detective te ontpoppen. Wil je meer weten? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Amstelveen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Amstelveen

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Amstelveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) in Amstelveen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) in Amstelveen

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Amstelveen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest Amstelveen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Amstelveen

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Amstelveen, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Amstelveen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Amstelveen

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amstelveen? Vraag dan hieronder meer informatie!

Burlesque vrijgezellenfeest Amstelveen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Amstelveen

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Amstelveen leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Paaldans vrijgezellendag Amstelveen
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Paaldans vrijgezellendag Amstelveen

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze workshop paaldansen in Amstelveen? Klik dan hieronder op meer informatie.

High tea vrijgezellenfeestje Amstelveen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

High tea vrijgezellenfeestje Amstelveen

Dit is niet zomaar een High Tea, nee dit is een High Tea workshop! Anders dan bij een normale High Tea maak je tijdens dit vrijgezellenfeestje in Amstelveen de hapjes zelf. Deze hapjes ga je maken onder begeleiding van een ervaren kok, die er voor zorgt dat de hapjes uiteindelijk ook echt lekker worden. Na afloop gaan jullie ze namelijk zelf ook opeten, onder het genot van een kopje Engelse thee natuurlijk. Ben je geïnteresseerd, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen Amstelveen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen Amstelveen

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast een dansen op de kenmerkende manier. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest in Amstelveen, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder.

Powerboat varen omgeving Amstelveen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat varen omgeving Amstelveen

Varen met een powerboat, dat klinkt natuurlijk als een krachtig uitje! In de haven gaat het nog rustig aan, maar zodra je richting open zee gaat zullen de motoren aangaan, waarbij je gaat ervaren hoe het is om met een powerboat over zee te gaan. Ervaar de wind en de zeelucht die Nederland biedt in de buurt van IJmuiden. Laat de stress eens lekker gaan tijdens dit vrijgezellenfeest. Wil je graag meer weten over het powerboat arrangement? Voel je dan vrij om hieronder om meer informatie te vragen.

City escape groepsuitje Amstelveen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Amstelveen

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Amstelveen of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Amstelveen
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Amstelveen

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in Amstelveen, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?
Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN AMSTELVEEN & OMGEVING

Het is een cliché, veel mensen die aan Amstelveen denkt, denkt ook al snel aan Amsterdam. Dat onze hoofdstad nabij is, is echter maar 1 van de vele redenen waarom deze stad zovelen aanspreekt. En ook al zoek je het buiten Amstelveen, dan nog wil dat niet zeggen dat je direct voor Amsterdam gaat. Ook plaatsen als Hoofddorp en Uithoorn kunnen een plaatsen zijn waar je met je groep je heil kunt zoeken. Natuurlijk helpt het wel dat luchthaven Schiphol dichtbij is, en daarmee goed bereikbaar. Het zal echter ook aantrekkelijk zijn deze stad te verkiezen als je een leuk uitje wilt met een verrassingselement, een uitje wat iedereen zal verbazen. Workshops waar je kan leren paaldansen, cupcakes kunt maken, percussie kunt leren spelen, het zijn maar een paar voorbeelden. Ook het doen van spannende stadsspelen met onverwachte plottwisten hoort er uiteraard bij. Wij hebben veel verschillende opties in ons netwerk, die we je graag aanbieden. Hiernaast kun je vast een idee krijgen van hetgeen Amstelveen je te bieden heeft op het gebied van vrijgezellenfeesten. Kijk daarom gerust even rond om je ideale optie ertussenuit te halen en de dag van je leven te beleven!

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt