Vrijgezellenfeest Brabant

de leukste vrijgezellenfeesten in Brabant en omgeving

Vrijgezellenfeest Brabant: de leukste groepsuitjes

Een groot deel van het huidige Noord-Brabant werd tot aan de 17e eeuw Hertogdom Brabant genoemd. Het grootste deel van deze regio hoort tegenwoordig bij België. Brabant kent een ruime geschiedenis van gevecht tussen protestanten en katholieke voor het veroveren van de Brabantse grond. Aan het begin van de 19e eeuw werd de hele regio weer herenigd en ontstonden 3 gebieden, namelijk Noord-Brabant, Zuid-Brabant (met onder andere Leuven en Brussel) en Antwerpen. Vlak voor 1900 werd Noord-Brabant steeds meer een industriële provincie. Eindhoven groeide uit tot vijfde stad van Nederland door de grote bedrijven, onder andere Philips en DAF, die zich daar vestigde. Benieuwd naar het vrijgezellenfeest Eindhoven aanbod? Wist je dat Tilburg en Helmond diverse textielfabrieken kregen in 1900? En Breda en ‘s Hertogenbosch vooral bekend staan om de militaire basissen die daar gevestigd zijn. Vroeger was het vooral de landbouw die gezien werd als belangrijkste werkgelegenheid, echter door de slechte grond waren boeren genoodzaakt ook andere activiteiten te doen. Vooral de textielfabrieken en sigarenfabrieken boden veel werkgelegenheid. Ook de komst van Philips in de regio Eindhoven zorgde voor veel banen. Eindhoven is ontstaan tussen de rivieren de Dommel en de Gender. Met zijn ruim 200.000 inwoners is het een van de grootste steden van Brabant. Eindhoven staat vooral bekend als het zuidelijke centrum voor de technologie. Breda is met zijn ruim 175.000 inwoners de derde stad van de provincie. En heeft een ruim aantal vrijgezellenfeest Breda opties. De stad heeft een historisch centrum en is het thuis van de Rechtbank, Kamer van Koophandel en het Bisdom. Organiseer je vrijgezellenfeest in Brabant en maak hieronder een keuze uit de regio Eindhoven of Breda. Liever een vrijgezellenfeest Tilburg of vrijgezellenfeest Den Bosch? De opties zijn divers in heel Noord-Brabant. Voor bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Brabant. En teambuilding activiteiten vind je op teambuilding Brabant.

 

Cluedo als vrijgezellenfeest in Brabant
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Brabant

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Wat denk je? Gaan jij een je vrienden of vriendinnen erachter komen wie het heeft gedaan? Hoe werd de moord precies gepleegd? Wat was eigenlijk het wapen? Weten jullie een nauwkeurige reconstructie foto te maken van deze misdaad? Het hangt er vast allemaal een beetje vanaf of jullie in staat zijn als een goed functionerend detective team te kunnen opereren. Dus hopelijk zijn jullie allemaal goed voorbereid op deze leuke testcase. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest concept in jouw Brabant, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Noord-Brabant

Stiekem een muurtje bekladderen met verf, dat is wat vaak wordt gezien als graffiti. Maar graffiti is een kunstvorm die ook op legale wijze beoefend kan worden. Namelijk met onze graffiti workshop Noord-Brabant! Tijdens deze workshop, waarbij je alle basistechnieken van het graffiti spuiten leert, kan je al je creativiteit kwijt. Een workshop ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. incl. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest Brabant
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest Brabant

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Brabant. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Brabant
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Brabant

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Van alle dingen die eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn, is door mogelijk wel de belangrijkste.  We hebben het dan natuurlijk over voetbal. Wat is er veel over te vertellen en wat weten we er veel vanaf. Dat laatste kun je bewijzen tijdens deze super leuke voetbalquiz. Wie verslaat er alle anderen met fabelachtige kennis over het nationale en internationale voetbal? Wie kroont zichzelf tot Koning Voetbal? Jullie gaan het meemaken tijdens dit leuke vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over dit hersenen-krakende vrijgezellenfeest concept in Brabant, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Brabant
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Brabant

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het is een tijdloze klassieker onder de gezelschapsspellen: het strategische Risk. Maar tijdens deze versie gaat alles toch een beetje anders dan je gewend was.  Nu ga je strijden om de bezetting van de stad. Je bouwt strategische stellingen en gaat met militaire precisie te werk om de andere machten uit te schakelen. Wie is de uiteindelijke overwinnaar? Dit stadsspel kan worden gespeeld middels begeleiding op de locatie zelf of middels begeleiding op afstand. Wil je meer weten over dit spannend en strategische vrijgezellenfeest concept in Brabant, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Noord-Brabant

Deze City Game Noord-Brabant vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Deze activiteit is ook mogelijk in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens je hen do in Nottingham. Wil je meer weten over dit stadsspel, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Brabant
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Brabant

Als beginnende puber hebben we er onze mond al vol van en voor velen blijft dat ook zo de rest van hun leven. We hebben het dan over het onderwerp seks. Dus waarom zouden het er tijdens een vrijgezellenfeest ook niet gewoon over hebben? Let's talk about sex! Tijdens deze prikkelende quiz krijgen jullie de kans om te laten zien hoeveel jullie van dit bijzondere onderwerp af weten.  Blijkt je kennis niveau toch een beetje tegen te vallen? Geen nood! Dan zul je er vast het een en ander van op kunnen steken. Wil je meer informatie over dit prikkelende seksquiz vrijgezellenfeest idee in Brabant? Vraag dan hieronder meer informatie!

Workshop paaldansen Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Paaldans vrijgezellendag Noord-Brabant

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen Noord-Brabant. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze workshop paaldansen? Klik dan hieronder op meer informatie.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Noord-Brabant

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game Noord-Brabant, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest mannen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape groepsuitje Brabant
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Brabant

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Kijk ook eens op Onemotion vrijgezellendag voor andere alternatieven. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Brabant of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Cocktail workshop Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Noord-Brabant

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Brabant
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Brabant

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Brabant? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Brabant
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Brabant

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Brabant? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sushi workshop Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi workshop Brabant

Sushi is bijna niet meer weg te denken uit het culinaire straatbeeld. Deze relatief gezonde keuken heeft in korte tijd de smaakpapillen van de Nederlander weten te veroveren. Maar wist je dat sushi eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om zelf te maken? Het begint natuurlijk allemaal met het bereiden van de perfecte rijst. Hierna kun je met een aantal technieken zelf de lekkerste sushi maken. Deze sushiworkshop is dus niet alleen leuk om te doen, het geleerde zul je vast en zeker zelf regelmatig in de praktijk kunnen brengen. Wil je meer weten over deze workshop sushi maken in Brabant neem dan hieronder contact met ons op.

Sieradenworkshop Brabant
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieradenworkshop Brabant

Van indrukwekkende zilveren ringen tot beeldschone kettingen, van ibiza armbanden tot bijzondere oorbellen, sieraden zijn bijna zo oud als de mensheid. Sieraden zijn veel meer dan een trend; ze zijn een secondaire levensbehoefte. Geen wonder ook dat de workshop sieraden maken nog altijd zo enorm populair is. Tijdens een sieradenworkshop in de omgeving van Brabant leer je hoe je zelf originele sieraden kunt maken waarmee je direct een fantastische indruk maakt. Wil je meer weten over deze workshop sieraden maken, neem dan hieronder contact met ons op.

Slip- of driftworkshop als vrijgezellenfeest Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Slip- of driftworkshop als vrijgezellenfeest Brabant

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Het doen van deze slip- of driftcursus is natuurlijk handig voor je vaardigheden als automobilist, maar het is vooral heel erg leuk! De auto glijdt over het wegdek, maar jij weet toch de controle te behouden. Wie weet komen deze technieken nog van pas in een spannende situatie op de weg. En zul je met grote opluchting terugdenken aan alles wat je tijdens deze cursus hebt geleerd. Als je deze cursus ook nog eens doet in goed gezelschap, van vrienden of collega’s, dan is de dag al helemaal leuk. Wil je meer weten over deze slipcursus in de omgeving van Noord-Brabant, neem dan hieronder contact met ons op.

Bubble voetbal Brabant
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Brabant

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Brabant of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Brabant
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Brabant

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Brabant? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Noord-Brabant

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen Noord-Brabant! Bij deze populaire schilderworkshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in steden door heel Nederland, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Noord-Brabant

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze burlesque workshop van Onemotion in Noord-Brabant, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs City Game Brabant
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game Brabant

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Brabant? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Paintball groepsuitje Brabant
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball groepsuitje Brabant

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Natuurlijk mag paintball niet ontbreken in dit aanbod van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes in de omgeving van Amsterdam. Heldhaftig kameraadschap, weergaloze tactieken en ondraaglijke spanning maken van deze groepsactiviteit een ware happening. Hoe goed werken jullie samen onder druk? Weten jullie alle verfballen te ontwijken? Dan is een paintball groepsuitje misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over de Paintball groepsactiviteit in de omgeving van Brabant? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Brabant
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Brabant

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in Brabant? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button. 

Maak je lipdub vrijgezellenfeest Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Noord-Brabant

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt (voor zakelijk activiteiten kun je het beste kijken op Onemotion bedrijfsfilm laten maken). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Noord-Brabant? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje.

Workshop tapas maken Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€49,50 p.p.

Workshop tapas maken Noord-Brabant

Tapas, heerlijke Spaanse hapjes die je vast een vakantiegevoel geven. Ben je altijd al benieuwd geweest hoe je deze zelf kunt maken? Daarom tippen wij graag een workshop tapas maken. Het eten geeft een zomers gevoel, met veel gezelligheid, waarbij je ook nog eens leert hoe je zelf tapas klaarmaakt. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en thema’s? Vraag dan hieronder meer informatie aan over de workshop tapas maken Noord-Brabant.

incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Noord-Brabant

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest Noord-Brabant kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder meer informatie!

Offroad vrijgezellenfeest Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Offroad vrijgezellenfeest Noord-Brabant

Dit vrijgezellenfeest is voor de stoere mannen en vrouwen onder ons! Je gaat namelijk met een groep Offroad rijden op een voertuig van 4 of meer wielen. Deze activiteit zorgt voor een unieke en spannende invulling van een vrijgezellenfeest, of het nu wordt georganiseerd voor een bruidegom of bruid. Is je adrenaline gaan stromen na het lezen over deze activiteit? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan.

Bollywood vrijgezellenfeest Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen Noord-Brabant

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast een dansen op de kenmerkende manier. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest Noord-Brabant, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder.

Paintball, lasercombat of Archery tag vrijgezellenfeest Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball, lasercombat of Archery tag vrijgezellenfeest Noord-Brabant

De keuze is aan jullie, willen jullie elkaar beschieten met verschillende kleuren verf, lasers of speciale pijlen met een foampunt?! De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij deze shooting games staan samenwerking, concentratie en stalen zenuwen centraal. Heb je hulp nodig bij de keuze tussen paintball, lasercombat of Archery tag (boogschieten) Noord-Brabant of wil je graag wat meer informatie ontvangen over deze spellen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Noord-Brabant
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Noord-Brabant

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is het bonbon vrijgezellenfeest mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Meer zoete workshops vind je ook op de Onemotion chocolade workshop pagina. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder om meer informatie over deze workshop bonbons maken!

incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

High tea vrijgezellenfeestje Noord-Brabant

Dit is niet zomaar een High Tea, nee dit is een High Tea workshop Noord-Brabant! Anders dan bij een normale High Tea maak je tijdens dit vrijgezellenfeestje de hapjes zelf. Deze hapjes ga je maken onder begeleiding van een ervaren kok, die er voor zorgt dat de hapjes uiteindelijk ook echt lekker worden. Na afloop gaan jullie ze namelijk zelf ook opeten, onder het genot van een kopje Engelse thee natuurlijk. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €30 en €45 p.p. incl. BTW (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Ben je geïnteresseerd, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten

Hieronder vind je meer informatie over één van de andere vrijgezellenfeest regio's op deze site.

Provincie Overijssel: Vrijgezellenfeest Overijssel
Provincie Limburg: Vrijgezellenfeest Limburg
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Gelderland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Brabant
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Zuid-Holland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Noord-Holland

 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

DIVERSE STEDEN
Wist je dat... ...de provincie Noord-Brabant vele diverse musea kent in verschillende steden. Bijvoorbeeld het van Abbemuseum in Eindhoven, het Graphic Design museum in Breda en het Noord-Brabants museum in ‘s Hertogenbosch. ...Tilburg met 013 over de grootste zaal voor poppodia van Nederland beschikt. ...de Brabantse taal vooral de spelling van het huidige Nederlands heeft beïnvloed. ...de leus van de gemeente Eindhoven luidt: Leading in technology. Brabant biedt dus zeer diverse activiteiten voor een onvergetelijke dag! Kijk hieronder in het overzicht welke vrijgezellenfeestjes je in het altijd gezellige Brabant kunt organiseren.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt