Vrijgezellenfeest Limburg

de leukste vrijgezellenfeesten in Limburg en omgeving

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest Limburg: de leukste groepsuitjes

Limburg is een redelijk grote provincie met ruim 1 miljoen inwoners. Niet gek dat er voldoende vraag is naar vrijgezellenfeesten in Limburg. Meer dan de helft hiervan woont in de steden in het zuiden van de provincie. De hoofstad van de provincie is Maastricht (bekijk ook het vrijgezellenfeest Maastricht aanbod of de activiteiten voor je vrijgezellenfeest in Roermond). Deze stad telt ruim 121.000 mensen en de naam betekent in het Latijn “doorwaadbare plaats in de Maas”. Organiseer je vrijgezellenfeest in Limburg en maak hieronder een keuze uit het aanbod. Of je nu een vrijgezellenfeest Maastricht gaat organiseren of een vrijgezellenfeest Venlo. Kijk voor teambuilding en bedrijfsuitjes op Teambuilding Limburg of Bedrijfsuitje Limburg.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Limburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Limburg. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Moorddiner groepsuitje Limburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Limburg

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Heerlijk dineren terwijl je een spannende moordzaak oplost? Zowel lekker, spannend als gezellig! Tijdens dit vrijgezellenfeest in Limburg zul je proberen de belangrijke vraagstukken rondom de moord te beantwoorden. Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe? Alles om steeds dichterbij het oplossen van de moord te komen. Op een locatie naar keuze krijg je de kans jezelf als een ware detective te ontpoppen. Wil je meer weten? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

City escape groepsuitje Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Limburg

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Kijk ook eens op Onemotion vrijgezellendag voor andere alternatieven. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellendag in Limburg of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen Limburg
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Limburg

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen Limburg! Bij deze populaire schilderworkshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in steden door heel Nederland, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Limburg
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Limburg

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Limburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest Limburg

Stiekem een muurtje bekladderen met verf, dat is wat vaak wordt gezien als graffiti. Maar graffiti is een kunstvorm die ook op legale wijze beoefend kan worden. Namelijk met onze graffiti workshop Limburg! Tijdens deze workshop, waarbij je alle basistechnieken van het graffiti spuiten leert, kan je al je creativiteit kwijt. Een creatieve workshop ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. incl. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur.

Burlesque vrijgezellenfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Limburg

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze burlesque workshop van Onemotion in vrijgezellenfeest Limburg, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bollywood vrijgezellenfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen Limburg

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast een dansen op de kenmerkende manier. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest Limburg, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Limburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Limburg

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest Limburg kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder meer informatie!

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Limburg

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Limburg? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Limburg

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Limburg? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal Limburg
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal Limburg

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Limburg of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

50 tinten grijs City Game Limburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game Limburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The weddinggame vrijgezellenfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Limburg

Deze City Game Limburg vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Deze activiteit is ook mogelijk in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens je hen do in Bristol. Wil je meer weten over dit vrijgezellenfeest voor vrouwen, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Limburg
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Limburg

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt (voor zakelijk activiteiten kun je het beste kijken op Onemotion bedrijfsfilm laten maken). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest Limburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Limburg

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in Limburg? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button. 

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Limburg
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Limburg

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game Limburg, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest voor mannen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop paaldansen Limburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Paaldans vrijgezellendag Limburg

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen Limburg. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze workshop paaldansen? Klik dan hieronder op meer informatie.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Limburg
incl. BTW vanaf
€42 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Limburg

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is deze workshop bonbons maken mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Limburg

Als beginnende puber hebben we er onze mond al vol van en voor velen blijft dat ook zo de rest van hun leven. We hebben het dan over het onderwerp seks. Dus waarom zouden het er tijdens een vrijgezellenfeest ook niet gewoon over hebben? Let's talk about sex! Tijdens deze prikkelende quiz krijgen jullie de kans om te laten zien hoeveel jullie van dit bijzondere onderwerp af weten.  Blijkt je kennis niveau toch een beetje tegen te vallen? Geen nood! Dan zul je er vast het een en ander van op kunnen steken. Wil je meer informatie over dit prikkelende seksquiz vrijgezellenfeest idee in Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie!

Cluedo als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Limburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Wat denk je? Gaan jij een je vrienden of vriendinnen erachter komen wie het heeft gedaan? Hoe werd de moord precies gepleegd? Wat was eigenlijk het wapen? Weten jullie een nauwkeurige reconstructie foto te maken van deze misdaad? Het hangt er vast allemaal een beetje vanaf of jullie in staat zijn als een goed functionerend detective team te kunnen opereren. Dus hopelijk zijn jullie allemaal goed voorbereid op deze leuke testcase. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest concept in jouw Limburg, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Limburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een tijdloze klassieker onder de gezelschapsspellen: het strategische Risk. Maar tijdens deze versie gaat alles toch een beetje anders dan je gewend was.  Nu ga je strijden om de bezetting van de stad. Je bouwt strategische stellingen en gaat met militaire precisie te werk om de andere machten uit te schakelen. Wie is de uiteindelijke overwinnaar? Dit stadsspel kan worden gespeeld middels begeleiding op de locatie zelf of middels begeleiding op afstand. Wil je meer weten over dit spannend en strategische vrijgezellenfeest concept in Limburg, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Limburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Limburg

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Van alle dingen die eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn, is door mogelijk wel de belangrijkste.  We hebben het dan natuurlijk over voetbal. Wat is er veel over te vertellen en wat weten we er veel vanaf. Dat laatste kun je bewijzen tijdens deze super leuke voetbalquiz. Wie verslaat er alle anderen met fabelachtige kennis over het nationale en internationale voetbal? Wie kroont zichzelf tot Koning Voetbal? Jullie gaan het meemaken tijdens dit leuke vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over dit hersenen-krakende vrijgezellenfeest concept in Limburg, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Limburg en zijn historie

Limburg is de provincie die gelegen is in het zuidoosten van Nederland. Hij grenst aan 2 Nederlandse provincies, namelijk Gelderland en Noord-Brabant. Daarnaast grenst hij nog aan enkele Belgische en Duitse provincies. Limburg is vernoemd naar het hertogdom Limburg, en sinds het begin van de 19e eeuw wordt deze naam gebruikt. De belangrijkste rivier van de provincie is de Maas. Deze loopt van zuid naar noord door de hele provincie. Het is echter niet zo dat de Maas altijd de belangrijkste en grootste rivier in Limburg is geweest. Vroeger was de Rijn de grote rivier en was de Maas slechts een kleine zijrivier.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten

Hieronder vind je meer informatie over één van de andere vrijgezellenfeest regio's op deze site. Voor "Junggesellenabschiede" in Duitsland kijk je op Junggesellenabschied Frankfurt, Junggesellenabschied Hannover of Junggesellinnenabschied München.

Provincie Overijssel: Vrijgezellenfeest Overijssel
Provincie Limburg: Vrijgezellenfeest Limburg
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Gelderland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Brabant
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Zuid-Holland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Noord-Holland

 

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

DIVERSE STEDEN
Wist je dat Limburg bekend is om zijn prachtige heuvelachtige landschappen waar veel toeristen al wandelend en fietsend van genieten. Vooral Zuid Limburg is populair onder toeristen. Naast het toerisme zijn ook fruitteelt, overige landbouw, chemie en dienstverlening belangrijke peilers voor de werkgelegenheid in deze provincie. Overige weetjes: - De stichting Natuur en Milieu heeft het gebied tussen Vaals en Gulpen in 2005 uitgeroepen tot mooiste landschap van Nederland. - Het Limburgs Heuvelland staat ook wel bekend als Mergelland. - In Limburg zijn zo’n 10 verschillende bierbrouwerijen te vinden. Het bierbrouwen speelt dan ook een belangrijke economische rol in de provincie. Wellicht de bekendste brouwerijen zijn die van Brand in Wijlre, Gulpener in Gulpen, Hertog Jan in Arcen en Alfa in Thull. - Maastricht is de stad met de meeste restaurants met Michelinsterren van Nederland. Kortom, deze provincie heeft vele ingrediënten voor een prachtig vrijgezellenfeest Limburg! Kijk onderaan deze pagina voor een compleet overzicht van onze uitjes.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt