Vrijgezellenfeest Purmerend en leuke groepsuitjes

Ook voor Volendam, Katwoude, Middenbeemster en omgeving

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest Purmerend en leuke groepsuitjes

Wordt jouw vrijgezellenfeest in Purmerend onvergetelijk? Of denk je dat je er de volgende ochtend niet veel meer van af weet? In beide gevallen kun je bij ons terecht voor een goede dosis inspiratie (kijk ook op vrijgezellenfeest Volendam). Hierbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een vrijgezellenfeest ziet er namelijk voor iedereen anders uit. De een wil inderdaad zo’n legendarisch feest, bijvoorbeeld een hangover party. Ben je bang dat je dan iets uit te leggen hebt thuis? Dan kun je kiezen voor een wat rustiger uitje, waar de nadruk op een ontspannen voorbereiding voor de bruiloft ligt. Het is namelijk niet niks, trouwen. Wanneer een van je beste vrienden in het huwelijksbootje gaat stoppen, zet dat je uiteraard wel aan het denken. Maar uiteraard ben je vooral blij voor hem of haar. Want hoewel je natuurlijk wat grappen met de bruidegom of bruid gaat uithalen, is het toch vooral een bijzondere dag. Daarnaast wil je natuurlijk niet te ver gaan, want wie de bal kaatst, kan hem uiteraard terugverwachten. De uitjes op onze website zijn daarom leuke suggesties voor uitjes die een vriendelijk gebaar combineren met ludieke feestideeën. Kijk daarom eens wat er allemaal te vinden is voor je vrijgezellenfeest in Purmerend. Bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten vind je ook op bedrijfsuitje Purmerend en teambuilding activiteiten.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Purmerend
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Purmerend

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Van alle dingen die eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn, is door mogelijk wel de belangrijkste.  We hebben het dan natuurlijk over voetbal. Wat is er veel over te vertellen en wat weten we er veel vanaf. Dat laatste kun je bewijzen tijdens deze super leuke voetbalquiz. Wie verslaat er alle anderen met fabelachtige kennis over het nationale en internationale voetbal? Wie kroont zichzelf tot Koning Voetbal? Jullie gaan het meemaken tijdens dit leuke vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over dit hersenen-krakende vrijgezellenfeest concept in Purmerend, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Purmerend
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Purmerend

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Purmerend. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Groepsuitje moorddiner Purmerend
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Purmerend

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Heerlijk dineren terwijl je een spannende moordzaak oplost? Zowel lekker, spannend als gezellig! Tijdens dit vrijgezellenfeest in Purmerend zul je proberen de belangrijke vraagstukken rondom de moord te beantwoorden. Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe? Alles om steeds dichterbij het oplossen van de moord te komen. Op een locatie naar keuze krijg je de kans jezelf als een ware detective te ontpoppen. Wil je meer weten? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Purmerend
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Purmerend

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Purmerend? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Purmerend
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Purmerend

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een tijdloze klassieker onder de gezelschapsspellen: het strategische Risk. Maar tijdens deze versie gaat alles toch een beetje anders dan je gewend was.  Nu ga je strijden om de bezetting van de stad. Je bouwt strategische stellingen en gaat met militaire precisie te werk om de andere machten uit te schakelen. Wie is de uiteindelijke overwinnaar? Dit stadsspel kan worden gespeeld middels begeleiding op de locatie zelf of middels begeleiding op afstand. Wil je meer weten over dit spannend en strategische vrijgezellenfeest concept in Purmerend, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Purmerend
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Purmerend

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Wat denk je? Gaan jij een je vrienden of vriendinnen erachter komen wie het heeft gedaan? Hoe werd de moord precies gepleegd? Wat was eigenlijk het wapen? Weten jullie een nauwkeurige reconstructie foto te maken van deze misdaad? Het hangt er vast allemaal een beetje vanaf of jullie in staat zijn als een goed functionerend detective team te kunnen opereren. Dus hopelijk zijn jullie allemaal goed voorbereid op deze leuke testcase. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest concept in jouw Purmerend, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop naaktmodel schilderen Purmerend (m/v)
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Purmerend (m/v)

Nog even snel een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Kijk ook eens op het totale aanbod van schilderworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in de omgeving van Purmerend , vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Purmerend
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Purmerend

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is deze workshop bonbons maken mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Meer zoete workshops vind je ook op de Onemotion chocolade workshop pagina. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Purmerend? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Purmerend
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Purmerend

Als beginnende puber hebben we er onze mond al vol van en voor velen blijft dat ook zo de rest van hun leven. We hebben het dan over het onderwerp seks. Dus waarom zouden het er tijdens een vrijgezellenfeest ook niet gewoon over hebben? Let's talk about sex! Tijdens deze prikkelende quiz krijgen jullie de kans om te laten zien hoeveel jullie van dit bijzondere onderwerp af weten.  Blijkt je kennis niveau toch een beetje tegen te vallen? Geen nood! Dan zul je er vast het een en ander van op kunnen steken. Wil je meer informatie over dit prikkelende seksquiz vrijgezellenfeest idee in Purmerend? Vraag dan hieronder meer informatie!

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Purmerend
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Purmerend

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Maar pas op voor sadistisch fanatisme! Want wie weet ben je de volgende ronde zelf aan de beurt. Wil je meer weten over dit heldhaftige vrijgezellenfeest concept in Purmerend of omgeving? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Purmerend
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Purmerend

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Purmerend? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Purmerend
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Purmerend

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Purmerend? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Purmerend
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Purmerend

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest Purmerend, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bollywood dansworkshop Purmerend
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansworkshop Purmerend

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast eens leren dansen op de kenmerkende manier die je kent uit dit vrolijke filmgenre. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Voor je het weet heb je het idee dat je deel uit maakt van een wel heel bijzondere film. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest in Purmerend of omgeving, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder aan middels de bijbehorende informatiebutton.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Purmerend
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Purmerend

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Purmerend? Klik dan hieronder op meer informatie.

50 tinten grijs City Game Purmerend
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game Purmerend

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Purmerend? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Purmerend
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Purmerend

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Purmerend? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest Purmerend
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Purmerend

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Purmerend, vraag hieronder dan meer informatie aan.

City escape groepsuitje Purmerend
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Purmerend

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Purmerend of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Bubble voetbal Purmerend
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal Purmerend

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Puremerend of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN PURMEREND & OMGEVING

 

Hoewel er steden in de omgeving zijn die meer aandacht trekken, zou je toch eens Purmerend van dichtbij moeten bekijken.De stad ligt namelijk in Laag Holland, een erg mooi natuurgebied onder de zeespiegel. Als typische Hollanders heeft men het natuurgebied ontworsteld aan het water, wat nog duidelijk te zien is. Voordat de meren in de omgeving drooggelegd waren was Purmerend een belangrijke plaats, met name voor handel en visserij. Ook de diverse markten zijn bekend in de omgeving en erbuiten. Hoewel Purmerend al redelijk in de luwte ligt, zijn ook kleinere plaatsen als Ilpendam en Middenbeemster leuke plaatsen om eens te bezoeken. Er heerst namelijk een serene rust die je zeker niet overal in Noord-Holland kunt vinden. Toch staat de provincie naast de diverse steden toch ook bekend om haar vele natuur en water. Er is dus genoeg te zien wanneer je even in de omgeving bent. Fietsen, wandelen, het is in de omgeving bijzonder aangenaam. Daarnaast zijn er natuurlijk ook leuke uitjes te doen, waardoor het zeker geschikt is voor leuke vrijgezellenfeesten. We helpen je dan ook graag aan leuke ideeën met het aanbod op onze site. We nodigen je dan ook uit te kijken of er iets voor je tussen zit.

 

 

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt