Vrijgezellenfeest Noord-Holland

de leukste vrijgezellenfeesten in Noord-Holland en omgeving

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest Noord-Holland: de leukste groepsuitjes

Noord-Holland is een provincie gelegen in het Noordwesten van Nederland. De provincie grenst voor een groot deel aan het water van onder andere de Noordzee en het IJsselmeer. Daarnaast grenst het aan 4 andere Nederlandse provincies. Naast de grote steden heeft Noord-Holland ook meer landelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld de Wormer, Beemster en Purmer. Haarlem is de hoofdstad van de provincie en gelegen aan de rivier de Spaarne (kijk op vrijgezellenfeest Haarlem). De stad kreeg in de 13e eeuw zijn stadsrechten. Met ruim 150.000 inwoners is het een middelgrote stad. De stad staat vooral bekend om zijn textielnijverheid en in cultureel opzicht als thuis voor vele beroemde schilders. Amsterdam is de hoofdstad van ons land en ook de grootste gemeente van Nederland (kijk op vrijgezellenfeest Amsterdam). De stad is gelegen aan de Amstel en het IJ. Amsterdam staat bekend om zijn handel en kent vele bezienswaardigheden, zoals de grachtengordel, het Anne Frank huis, het Stedelijk museum en het Van Gogh museum. Daarnaast heeft de stad 2 universiteiten. Voor Alkmaar, kijk je op vrijgezellenfeest Alkmaar. Voor bedrijfsuitjes verwijzen we je graag naar bedrijfsuitje Noord-Holland.

Vergeet niet om ook leuke kleding en attributen te kiezen:

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Noord-Holland

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Van alle dingen die eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn, is door mogelijk wel de belangrijkste.  We hebben het dan natuurlijk over voetbal. Wat is er veel over te vertellen en wat weten we er veel vanaf. Dat laatste kun je bewijzen tijdens deze super leuke voetbalquiz. Wie verslaat er alle anderen met fabelachtige kennis over het nationale en internationale voetbal? Wie kroont zichzelf tot Koning Voetbal? Jullie gaan het meemaken tijdens dit leuke vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over dit hersenen-krakende vrijgezellenfeest concept in Noord-Holland, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

50 tinten grijs City Game Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game Noord-Holland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Noord-Holland? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Moorddiner Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Noord-Holland

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Heerlijk dineren terwijl je een spannende moordzaak oplost? Zowel lekker, spannend als gezellig! Tijdens dit vrijgezellenfeest in Noord-Holland zul je proberen de belangrijke vraagstukken rondom de moord te beantwoorden. Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe? Alles om steeds dichterbij het oplossen van de moord te komen. Op een locatie naar keuze krijg je de kans jezelf als een ware detective te ontpoppen. Wil je meer weten? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Noord-Holland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Wat denk je? Gaan jij een je vrienden of vriendinnen erachter komen wie het heeft gedaan? Hoe werd de moord precies gepleegd? Wat was eigenlijk het wapen? Weten jullie een nauwkeurige reconstructie foto te maken van deze misdaad? Het hangt er vast allemaal een beetje vanaf of jullie in staat zijn als een goed functionerend detective team te kunnen opereren. Dus hopelijk zijn jullie allemaal goed voorbereid op deze leuke testcase. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest concept in jouw Noord-Holland, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Noord-Holland

Als beginnende puber hebben we er onze mond al vol van en voor velen blijft dat ook zo de rest van hun leven. We hebben het dan over het onderwerp seks. Dus waarom zouden het er tijdens een vrijgezellenfeest ook niet gewoon over hebben? Let's talk about sex! Tijdens deze prikkelende quiz krijgen jullie de kans om te laten zien hoeveel jullie van dit bijzondere onderwerp af weten.  Blijkt je kennis niveau toch een beetje tegen te vallen? Geen nood! Dan zul je er vast het een en ander van op kunnen steken. Wil je meer informatie over dit prikkelende seksquiz vrijgezellenfeest idee in Noord-Holland? Vraag dan hieronder meer informatie!

Cocktail workshop Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Noord-Holland

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Noord-Holland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een tijdloze klassieker onder de gezelschapsspellen: het strategische Risk. Maar tijdens deze versie gaat alles toch een beetje anders dan je gewend was.  Nu ga je strijden om de bezetting van de stad. Je bouwt strategische stellingen en gaat met militaire precisie te werk om de andere machten uit te schakelen. Wie is de uiteindelijke overwinnaar? Dit stadsspel kan worden gespeeld middels begeleiding op de locatie zelf of middels begeleiding op afstand. Wil je meer weten over dit spannend en strategische vrijgezellenfeest concept in Noord-Holland, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Noord-Holland

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Noord-Holland? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal Noord-Holland

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Noord-Holland of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

City escape groepsuitje Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje Noord-Holland

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Noord-Holland? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Noord-Holland

Geruisloos zoeft jouw pijl door de lucht. De tegenstander ziet je niet aankomen. Je doel is bereikt. Samen met je ¨brothers in arms¨ trek je ten strijde tijdens dit vliegensvlugge spel dat nog het meeste lijkt op een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Een bijzondere combinatie die zorgt voor een enerverende middag.. Er wordt natuurlijk niet geschoten met scherpe pijlpunten. Deze pijlen hebben een zachte punt. Ben je benieuwd naar meer details over de Archery tag groepsactiviteit in de omgeving van Noord-Holland? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Noord-Holland

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Noord-Holland? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen Noord-Holland! Bij deze populaire schilderworkshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in steden door heel Nederland, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Paaldans vrijgezellendag Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Paaldans vrijgezellendag Noord-Holland

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze workshop paaldansen? Klik dan hieronder op meer informatie.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Noord-Holland

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Noord-Holland? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Noord-Holland

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game Noord-Holland, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest mannen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Noord-Holland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Noord-Holland. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na (voor zakelijk activiteiten kun je het beste kijken op Onemotion bedrijfsfilm laten maken). Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Noord-Holland

Deze City Game Noord-Holland vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Deze activiteit is ook mogelijk in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens je hen do in London. Wil je meer weten over dit stadsspel, vraag hieronder dan meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest in Noord-Holland

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in Noord-Holland? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button. 

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Noord-Holland

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest Noord-Holland kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder meer informatie!

Burlesque vrijgezellenfeest Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Noord-Holland

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze burlesque workshop van Onemotion in Noord-Holland leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Noord-Holland

Stiekem een muurtje bekladderen met verf, dat is wat vaak wordt gezien als graffiti. Maar graffiti is een kunstvorm die ook op legale wijze beoefend kan worden. Namelijk met onze graffiti workshop Noord-Holland! Tijdens deze workshop, waarbij je alle basistechnieken van het graffiti spuiten leert, kan je al je creativiteit kwijt. Een workshop ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. incl. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur.

Bollywood vrijgezellenfeest Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood vrijgezellenfeest voor vrouwen Noord-Holland

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast een dansen op de kenmerkende manier. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest Noord-Holland, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder.

Powerboat varen Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€43 p.p.

Powerboat varen Noord-Holland

Varen met een powerboat, dat klinkt natuurlijk als een krachtig uitje! In de haven gaat het nog rustig aan, maar zodra je richting open zee gaat zullen de motoren aangaan, waarbij je gaat ervaren hoe het is om met een powerboat over zee te gaan. Ervaar de wind en de zeelucht die Nederland biedt in de buurt van IJmuiden. Laat de stress eens lekker gaan tijdens dit vrijgezellenfeest. Wil je graag meer weten over het powerboat arrangement? Voel je dan vrij om hieronder om meer informatie te vragen.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Noord-Holland

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten. In verschillende steden is een bonbon workshop mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Meer zoete workshops vind je ook op de Onemotion chocolade workshop pagina. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten

Ben je op zoek naar leuke workshops (zoals bijv. een graffiti workshop) of groepsuitjes, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Bekijk onderstaande links van de overige provincies in Nederland.

Provincie Overijssel: Vrijgezellenfeest Overijssel
Provincie Limburg: Vrijgezellenfeest Limburg
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Gelderland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Brabant
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Zuid-Holland
Provincie Noord-Holland: Vrijgezellenfeest Noord-Holland

WAAROM ONEMOTION?
Some description

Onemotion partner worden?

DIVERSE STEDEN
Wist je dat... ...in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken Haarlem de hoofdstad van de provincie is en dus niet Amsterdam. ...het Kennemerland het gebied is tussen Haarlem, Beverwijk en Alkmaar. ...naast Amsterdam en Volendam ook de steden Hoorn, Purmerend en Aalsmeer hun eigen dialect kennen. ...Amsterdam de meeste nationaliteiten van de wereld kent. ...in 2010 de grachtengordel van Amsterdam op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst is. Wat te denken van een rondvaart over de mooie grachten van Amsterdam, of een mooi portret schilderen van een beroemde schilder uit Haarlem? Wat voor vrijgezellenfeest je ook wenst, Noord-Holland heeft vele diverse mogelijkheden om het een onvergetelijke dag te maken! In de 16e eeuw was Holland het belangrijkste gewest van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. In de 18e eeuw werd deze streek echter opgesplitst in acht delen met ongeveer dezelfde inwonertallen. Na veel aanpassingen in dit grondgebied en om de machtige positie van de streek te verminderen werd in de 19e eeuw de provincie verdeeld in Noord- en Zuid-Holland. De huidige provincie Noord-Holland telt ruim 2,5 miljoen inwoners en heeft diverse grote steden, zoals Haarlem en Amsterdam.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt