Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom en leuke groepsuitjes

Ook voor Halsteren, Steenbergen en omgeving

Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom en leuke groepsuitjes

Een uitje in Bergen op Zoom, een mooi, origineel idee. Hoewel de stad niet de grootste is, gaat de geschiedenis van de stad wel al ver terug. Wanneer je het vrijgezellenfeest hier laat plaatsvinden, is dat een mooie manier om de geschiedenis te eren. Wanneer je deze plaats in het westen van Noord-Brabant bezoekt, zul je wellicht verrast worden door het prachtige centrum. In de stad zijn overblijfselen van het Romeinse rijk gevonden. Hoewel het verband er misschien niet direct is, is een zekere Romeinse bouwstijl terug te zien, zo lijkt het tenminste. Een historisch feest is er dan ook zeker te vieren. Wij zorgen er graag voor dat er een vrijgezellenfeest wordt opgezet dat zorgt voor een glimlach op je gezicht, elke keer wanneer je er weer aan terugdenkt. Bergen op Zoom brengt namelijk het beste van twee werelden: Brabantse gezelligheid, gecombineerd met een ligging aan zee en het toeristische van Zeeland. We snappen dan ook goed dat je door die combinatie voor deze stad kiest. We maken het je vast wat makkelijker met een lijstje vol leuke activiteiten, die je hieronder kunt bekijken. Wanneer je benieuwd bent naar de details van een uitje, staat het je uiteraard vrij om meer informatie aan te vragen, die je geheel vrijblijvend zult ontvangen. Kijk ook op bedrijfsuitje Bergen op Zoom of teambuilding Brabant voor meer informatie.

City escape groepsuitje Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Bergen op Zoom

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Bollywood dansworkshop Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansworkshop Bergen op Zoom

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast eens leren dansen op de kenmerkende manier die je kent uit dit vrolijke filmgenre. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Voor je het weet heb je het idee dat je deel uit maakt van een wel heel bijzondere film. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom of omgeving, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder aan middels de bijbehorende informatiebutton.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Bergen op Zoom

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Maar pas op voor sadistisch fanatisme! Want wie weet ben je de volgende ronde zelf aan de beurt. Wil je meer weten over dit heldhaftige vrijgezellenfeest concept in Bergen op Zoom of omgeving? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Bergen op Zoom

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Bergen op Zoom

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Bergen op Zoom of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

50 tinten grijs City Game Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Bergen op Zoom

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Bergen op Zoom? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Bergen op Zoom

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Bergen op Zoom

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Bergen op Zoom? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Bergen op Zoom

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Bergen op Zoom

Geruisloos zoeft jouw pijl door de lucht. De tegenstander ziet je niet aankomen. Je doel is bereikt. Samen met je ¨brothers in arms¨ trek je ten strijde tijdens dit vliegensvlugge spel dat nog het meeste lijkt op een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Een bijzondere combinatie die zorgt voor een enerverende middag.. Er wordt natuurlijk niet geschoten met scherpe pijlpunten. Deze pijlen hebben een zachte punt. Ben je benieuwd naar meer details over de Archery tag groepsactiviteit in de omgeving van Bergen op Zoom? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The weddinggame vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Bergen op Zoom

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Bergen op Zoom, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Bergen op Zoom

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Bergen op Zoom? Vraag dan hieronder meer informatie!

Burlesque vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Bergen op Zoom

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Bergen op Zoom leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Bergen op Zoom

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in Bergen op Zoom, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Bergen op Zoom

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop in Bergen op Zoom? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Bergen op Zoom (kijk voor meer culinaire workshops in regio Brabant ook eens op workshop koken in Brabant? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Bergen op Zoom

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Bergen op Zoom. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is deze workshop chocolade of bonbons maken mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Bergen op Zoom? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Bergen op Zoom? Klik dan hieronder op meer informatie.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN BERGEN OP ZOOM & OMGEVING

Wanneer je voor Bergen op Zoom kiest, is het natuurlijk leuk wat meer van de omgeving te zien. En terecht: het aantal rijksmonumenten in de stad is bijna 500. Slechts enkele voorbeelden van de bezienswaardigheden zijn het laatgotisch paleis, de stadspomp en de vele historische gebouwen aan de grote markt. Ook zijn er de nodige kloosters in Bergen op Zoom gevestigd. Daarom is het een goed idee naast het uitje je ogen en oren goed de kost te geven in Bergen op Zoom. De stad is daarnaast erg veelzijdig, van hoveniers tot vissers, ze waren er allemaal te vinden. Dan is er ook nog de omgeving, met bijvoorbeeld Halsteren en Wouwse plantage. In Zeeland ben je zo, en ook de Belgische grens is niet ver weg. Er zijn dus genoeg uitjes buiten de stad te vinden, door de gunstige ligging van deze stad. Het klimaat zal er wellicht minder zijn dan het Bergen op Zoom dat in Suriname ligt, maar ook hier in Nederland is het uiteraard mooi als de zon schijnt. Kijk daarom eens naar de mogelijkheden in Bergen op Zoom en omgeving, zoals je hiernaast kunt zien.

 

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt