Vrijgezellenfeest Heerenveen en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Oranjewous, Rottum, Oudeschoot en omgeving

Vrijgezellenfeest Heerenveen en leuke bedrijfsuitjes

Bij Heerenveen denken veel mensen al snel aan een mooie, Friese stad die de identiteit van de provincie omarmt. Niet voor niets klinkt het Friese volkslied, De âlde Friezen genaamd,  nog voor elke thuiswedstrijd van de plaatselijke voetbalclub. Wanneer je de Friese cultuur eens mee wilt krijgen, is dit dan ook de uitgelezen stad. Een vrijgezellenfeest is daarbij een mooie kans deze unieke provincie, met haar eigen taal, te bezoeken. Wanneer je er nog niet geweest bent, heb je een belangrijk deel van Nederland gemist. Het is dan ook goed voor te stellen dat, wanneer je de provincie kent, je deze verkiest voor een mooi vrijgezellenfeest. Hier wil je natuurlijk wel iets moois van maken, net als de bruiloft is het vrijgezellenfeest ook iets wat je hopelijk maar 1 keer viert als bruidegom. Vaak zijn het echter de vrienden die de touwtjes in handen hebben. Wat er allemaal bij kijken komt wordt nog wel eens onderschat. Door onze hulp in te roepen, heb je al wat tijd bespaard. Wanneer de stad, Heerenveen, al vast staat, ben je ook weer een grote stap verder. Hieronder kun je dan ook zien wat er allemaal hier te vinden is. Vervolgens kun je een keuze maken, waarbij je altijd om vrijblijvende informatie kunt vragen. Kijk op bedrijfsuitje Heerenveen en teambuilding Heerenveen voor meer informatie.

Vrijgezellenfeest Alkmaar Bedrijfsuitje Alkmaar

50 tinten grijs City Game Heerenveen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Heerenveen

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Heerenveen? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Heerenveen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Heerenveen

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Heerenveen. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Quad rijden Heerenveen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Quad rijden regio Heerenveen

Met je gezicht onder de modder en je blik op oneindig stuur je behendig door de bocht. Je voelt je één met je omgeving. Niets kan jou ervan weerhouden om straks als eerste over de streep te rijden. Een quad heeft een stoere uitstraling, waardoor het voor veel snelheidsduivels een grote aantrekkingskracht heeft. Door weer en wind, op alle terreinen kun je met je quad over het parcours racen. In diverse regio´s door heel Nederland is dit quad rally beschikbaar. Ben je benieuwd naar meer details over het Quad groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Heerenveen? Vraag dan hieronder meer informatie over dit pijlsnelle uitje.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Heerenveen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Heerenveen

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Heerenveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Bubble voetbal Heerenveen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Heerenveen

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Heerenveen of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Heerenveen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Heerenveen

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Heerenveen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen Heerenveen (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Heerenveen (m/v)

Nog even snel een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Kijk ook eens op het totale aanbod van schilderworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in de omgeving van Heerenveen, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest Heerenveen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Heerenveen

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Heerenveen, vraag hieronder dan meer informatie aan.

City escape groepsuitje Heerenveen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Heerenveen

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Heerenveen of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Heerenveen (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Heerenveen (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Heerenveen (kijk voor meer culinaire workshops ook eens op dit kookworkshop overzicht)? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Heerenveen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Heerenveen

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Heerenveen? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Heerenveen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Heerenveen

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Heerenveen? Klik dan hieronder op meer informatie.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN HEERENVEEN & OMGEVING

Heerenveen, hoewel er grotere steden in Friesland zijn, is dit wel een iconische stad die haar sporen uiteraard verdiend heeft. Met een museum en een theater kan ook de culturele bezoeker aan zijn trekken komen. Natuurlijk ga je vooral ook voor een feestje, ook dit tref je hier natuurlijk aan. De stad trekt daarnaast veel bekijks als veenkanaaldorp, het oudste van het land. Als je liever in de omgeving bent, zijn ook Joure en Wolvega plaatsen die de Friese cultuur goed vertegenwoordigen. Omdat de Friezen bekend staan als een volk dat niet opgeeft, zal een vrijgezellenfeest dat hier georganiseerd is beslist niet in het water vallen. Keihard werken wordt natuurlijk wel afgewisseld met een feestje op zijn tijd. Hoewel er namelijk een nuchtere mentaliteit heerst, is een ludieke activiteit niet te veel gevraagd. Door de omgeving te verkennen met een vrijgezellenfeest zie je daarnaast nog eens iets van het land wat je normaal gesproken niet zou zien. Kom daarom eens de stad Heerenveen en haar omgeving verkennen. Je zult er vast geen spijt van krijgen.

 

 

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt