Vrijgezellenfeest Harderwijk en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Ermelo, Duinen, Nunspeet en omgeving

Vrijgezellenfeest Harderwijk en leuke bedrijfsuitjes

Ga je tijdens je vrijgezellenfeest het avontuur aan in de Veluwe? Het is allemaal mogelijk in Harderwijk, een vestingstad die in de tijd van de Hanzesteden een belangrijke rol speelde. Tegenwoordig staat de stad onder meer bekend om haar Dolfinarium, wat uiteraard veel bekijks trekt. Doordat de stad aan het Veluwemeer ligt, is daar natuurlijk ook veel aan toerisme te doen. De vele campings trekken jaarlijks natuurlijk veel bezoekers. Niet alleen voor vakanties, ook voor vrijgezellenfeesten is Harderwijk een geliefde plaats.  Wij hebben daarom ons netwerk geraadpleegd om uit te zoeken wat er allemaal in Harderwijk en omgeving te doen is. Het resultaat kun je op deze pagina vinden: een hoop ideeën voor leuke vrijgezellenfeesten in de omgeving die zorgen dat het een dag wordt die je niet snel meer zult vergeten. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook feesten die zo gezellig zijn dat je de volgende dag slechts een vage herinnering hebt. Je hebt ruime keuze uit verschillende uitjes, ieder op hun eigen manier aantrekkelijk. Wat voor gevoel heb je bij het vrijgezellenfeest? Een vrolijke, uitgelaten stemming? Of zie je het toch ook als einde van een tijdperk? We horen graag welk uitje je aanspreekt. Laat het ons weten door vrijblijvend om meer informatie te vragen. Voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten kijk je op bedrijfsuitje Harderwijk en teambuilding Gelderland.

City escape groepsuitje Harderwijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Harderwijk

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Harderwijk of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Harderwijk
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Harderwijk

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Harderwijk? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Bubble voetbal Harderwijk
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Harderwijk

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Harderwijk of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Sushi workshop Harderwijk
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi workshop Harderwijk

Sushi is bijna niet meer weg te denken uit het culinaire straatbeeld. Deze relatief gezonde keuken heeft in korte tijd de smaakpapillen van de Nederlander weten te veroveren. Maar wist je dat sushi eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om zelf te maken? Het begint natuurlijk allemaal met het bereiden van de perfecte rijst. Hierna kun je met een aantal technieken zelf de lekkerste sushi maken. Deze sushiworkshop is dus niet alleen leuk om te doen, het geleerde zul je vast en zeker zelf regelmatig in de praktijk kunnen brengen. Wil je meer weten over deze workshop sushi maken in Harderwijk neem dan hieronder contact met ons op.

incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieradenworkshop

Van indrukwekkende zilveren ringen tot beeldschone kettingen, van ibiza armbanden tot bijzondere oorbellen, sieraden zijn bijna zo oud als de mensheid. Sieraden zijn veel meer dan een trend; ze zijn een secondaire levensbehoefte. Geen wonder ook dat de workshop sieraden maken nog altijd zo enorm populair is. Tijdens een sieradenworkshop in de omgeving van Veldhoven leer je hoe je zelf originele sieraden kunt maken waarmee je direct een fantastische indruk maakt. Wil je meer weten over deze workshop sieraden maken, neem dan hieronder contact met ons op.

50 tinten grijs City Game Harderwijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Harderwijk

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Harderwijk? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Harderwijk
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Harderwijk

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Harderwijk? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest Harderwijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest Harderwijk

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Harderwijk? Klik dan hieronder op meer informatie.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Harderwijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Harderwijk

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest mannen in Harderwijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

The weddinggame vrijgezellenfeest Harderwijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Harderwijk

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Harderwijk, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Burlesque vrijgezellenfeest Harderwijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Harderwijk

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest voor vrouwen is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Harderwijk leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Harderwijk
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen Harderwijk

Stiekem een muurtje bekladderen met verf, dat is wat vaak wordt gezien als graffiti. Maar graffiti is een kunstvorm die ook op legale wijze beoefend kan worden. Namelijk met onze graffiti workshop! Tijdens deze workshop, waarbij je alle basistechnieken van het graffiti spuiten leert, kan je al je creativiteit kwijt. Een workshop ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. incl. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in Harderwijk.

Cocktail workshop Harderwijk
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Cocktail workshop Harderwijk

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop in Harderwijk? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Harderwijk
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Harderwijk

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Harderwijk (kijk voor meer culinaire workshops ook eens op dit kookworkshop overzicht)? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Harderwijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Harderwijk

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Harderwijk. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Harderwijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in Harderwijk

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is deze workshop chocolade of bonbons maken mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Harderwijk? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Workshop naaktmodel schilderen Harderwijk (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Harderwijk (m/v)

Nog even snel een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Kijk ook eens op het totale aanbod van schilderworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in de omgeving van Harderwijk, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN HARDERWIJK & OMGEVING

Zoek je het voor je vrijgezellenfeest net wat buiten Harderwijk? Ook in de regio zijn verschillende plaatsen te vinden waar je terecht kunt. Zo liggen bijvoorbeeld Ermelo, Putten en Nunspeet in de omgeving. Harderwijk ligt natuurlijk tegen Flevoland aan, waardoor je ook deze provincie makkelijk kunt bezoeken. Wanneer je Harderwijk zelf ziet, heb je soms zelfs het idee dat je naar een schilderij kijkt. Dat is dan ook de reden dat de stad een beschermd stadszicht heeft en niet zomaar aangepast mag worden. Een mooie waterrijke omgeving, waar je zeker even rond moet kijken wanneer je er de tijd voor hebt. In de middeleeuwen was de stad omringd door een muur, waar ook nog overblijfselen van te zien zijn. Het is dan ook leuk om tijdens je vrijgezellenfeest de geschiedenis van de stad en haar ruime aantal aan rijksmonumenten te bekijken. Zie je tussen het aanbod in de stad en haar omgeving jouw ideale uitje al zitten? Of heb je nog vragen die je graag beantwoord wilt zien? Wellicht heb je specifieke wensen, ook dat is natuurlijk mogelijk. Laat ze vooral achter wanneer je om meer informatie vraagt, wat geheel gratis en vrijblijvend is.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt