Vrijgezellenfeest Hengelo en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Boekelo, Borne, Delden en omgeving

Vrijgezellenfeest Hengelo en leuke bedrijfsuitjes

Heb je je ideale uitje voor je vrijgezellenfeest in Hengelo nog niet gevonden? Dan helpen wij je graag door je van wat mooie inspiratie te voorzien. Hengelo, een plaats die ook bekend staat als “metaalstad”. Dat komt door de vele techniek en industrie die hier te vinden zijn. Hoewel een deel van de stad door de oorlog verwoest is, is het historische centrum mooi bewaard gebleven. Dit is dan ook zeker een bezichtiging waard, wanneer je je in de stad bevindt. Wat dat betreft is het natuurlijk leuk om iets in de stad te doen, waarbij je je ogen goed de kost kunt geven in de omgeving. Zeker wanneer het mooi weer is, is het natuurlijk leuk om rond te kijken in deze Overijsselse stad. Wanneer je zelf al weet wat er allemaal in de omgeving speelt, is het natuurlijk leuk om de leukste plekken op te zoeken. Hierbij kun je iedereen versteld doen staan met je kennis van de Hengelose omgeving. Kies je juist voor de stad omdat je eens wat meer van het Oosten van het land wilt zien, een regio waar je wellicht niet zo bekend mee bent? Dan helpen wij je graag aan wat leuke ideeën voor uitjes. Kijk dan ook op deze pagina voor de leukste invulling van je vrijgezellenfeest in Hengelo. Bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten vind je op bedrijfsuitje Hengelo of teambuilding regio Enschede.

Bubble voetbal Hengelo
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Hengelo

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Hengelo of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

City escape groepsuitje Hengelo
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Hengelo

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Hengelo of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Hengelo
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance vrijgezellenfeest in de omgeving van Hengelo

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Hengelo? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Hengelo
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Hengelo

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Hengelo. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

50 tinten grijs City Game Hengelo
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Hengelo

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Hengelo? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Hengelo
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Hengelo

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Hengelo? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest Hengelo
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Hengelo

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Hengelo, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Hengelo
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Hengelo

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Hengelo? Vraag dan hieronder meer informatie!

Workshop naaktmodel schilderen Hengelo (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Hengelo (m/v)

Nog even snel een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Kijk ook eens op het totale aanbod van schilderworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in de omgeving van Hengelo, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque vrijgezellenfeest Hengelo
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Hengelo

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Hengelo leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Hengelo
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Hengelo

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest mannen in Hengelo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Hengelo
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Bonbon vrijgezellenfeest vrouwen Hengelo

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is het bonbon vrijgezellenfeest mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in Hengelo? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Cocktail workshop Hengelo
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Cocktail workshop Hengelo

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop in Hengelo krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Hengelo (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Hengelo (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Hengelo (kijk voor meer culinaire workshops ook eens op dit kookworkshop overzicht)? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest Hengelo
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest Hengelo

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Hengelo? Klik dan hieronder op meer informatie.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN HENGELO & OMGEVING

Ben je Hengelo en omgeving aan het afgaan voor de verschillende mogelijkheden op het gebied van uitjes? Dan zijn wij je graag van dienst met leuke tips over de leukste uitjes in de omgeving. Opvallend in Hengelo zelf is de Sint Lambertus Basiliek, een kerk die al sinds 1890 in gebruik is. Ook is er nog de waterstaatskerk te vinden, waardoor je ook op cultureel gebied nog wat opdoet. Zo kun je de mooie arbeiderswijken bekijken, die zijn ontstaan door de snelle groei van Hengelo als industriestad. Nu kom je vast niet alleen voor het uitzicht: je komt natuurlijk om de aanstaande bruiloft van een van je beste vrienden of vriendinnen te vieren. Alleen wat rondkijken in de omgeving volstaat dan natuurlijk niet: het is wel zo leuk als er een spannend uitje op de planning staat. Hiervoor hoef je niet per se in Hengelo zelf te blijven: ook kleinere plaatsen als Oele, Vossenbelt en Hasseler Es vinden het leuk je te verwelkomen. We kunnen erover door blijven gaan, maar misschien is het leuk als je zelf eens een kijkje neemt in het ruime aanbod, hier aan de rechterkant.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt