Vrijgezellenfeest Uden en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Volkel, Loosbroek, Zeeland, Boekel en omgeving

Vrijgezellenfeest Uden en leuke bedrijfsuitjes

Is Uden de locatie van je keuze voor je vrijgezellenfeest? Dan staan wij graag voor je klaar met concrete tips om er een mooi feest van te maken. Officieel heet Uden een vlek te zijn, een plaats die de nodige stedelijke kenmerken heeft, maar zich geen stad mag noemen. Omdat Uden zich wel degelijk als stad manifesteert, kan een uitje in de omgeving een erg aantrekkelijke optie zijn. Vooral na afloop van de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde de Udense industrie zich steeds meer ,waardoor het in Brabant een woordje mee ging spreken. Uden staat bekend om haar groene karakter, wat haar zelfs de titel van groenste stad van Europa heeft opgeleverd in 2008. In een plaats die internationale erkenning heeft gekregen om haar groen is het vanzelfsprekend goed toeven. Vooral de manier waarop het groen samengaat met het stadse karakter levert veel lof op. Het maakt Uden een geliefde plek voor bezoekers uit het land, waardoor ook je vrijgezellenfeest er uiteraard plaats kan gaan vinden. Zo’n vrijgezellenfeest kun je natuurlijk op allerlei manieren invullen. Wij helpen je graag door je een aantal panklare ideeën aan te reiken. Wanneer je er meer informatie over wilt, kun je die gratis verkrijgen. Deze kun je natuurlijk af laten stemmen op je eigen wensen. Zo wordt je vrijgezellenfeest in Uden precies zoals je hem in gedachten had. Kijk ook bedrijfsuitje Uden of teambuilding Brabant voor meer informatie.

Burlesque vrijgezellenfeest Uden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest Uden

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in Uden leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal Uden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal Uden

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Uden of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Uden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Uden

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Uden. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Uden
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen Uden

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in Uden? Vraag dan hieronder meer informatie!

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Uden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Uden

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Uden? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Uden
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen Uden

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in Uden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

50 tinten grijs City Game Uden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs City Game Uden

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Uden? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Uden
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) Uden

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Uden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest Uden
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Uden

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in Uden, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Uden
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen Uden

Nog voor een laatste keer een ander naakt lichaam aanschouwen voordat je gaat trouwen? Dat kan nu op een ludieke en kunstzinnige manier met de workshop naaktmodel schilderen of tekenen! Bij deze populaire workshop in Uden heb je de keuze uit een mannelijk of vrouwelijk model. Deze middag staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de bruid of bruidegom. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de workshop naaktmodel schilderen in steden door heel Nederland, vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Uden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Uden

Waan je in een tropische omgeving met het maken van een aantal zomerse cocktails zoals een Tequila Sunrise of een Martini. Na afloop van deze workshop kan je voortaan perfect zelf thuis maken. Tijdens deze workshop krijg je les van een echte professional. Deze leert je hoe je alcoholische (of op verzoek non-alcoholische) drankjes moet mixen en shaken om uiteindelijk een prachtige cocktail te kunnen uitserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze workshop in Uden? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Uden (omgeving)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Uden (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Uden (kijk voor meer culinaire workshops in regio Brabant ook eens op workshop koken in Brabant? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in de omgeving van Uden
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop bonbons maken als vrijgezellenfeest in de omgeving van Uden

Vrouwen en chocolade zijn vaak een goede combinatie. Dat bonbon vrijgezellenfeesten een populaire keuze zijn is daarom geen verrassing. Hier leer je zelf hoe je bonbons kunt maken, die je uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hier kun je er nog even extra van genieten.In verschillende steden is deze workshop chocolade of bonbons maken mogelijk, waarbij zelfs een erotische variant mogelijk is. Wil je graag meer weten over dit smakelijke zoete vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Uden? Vraag dan hieronder om meer informatie!

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Uden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Uden

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Uden? Klik dan hieronder op meer informatie.

Quad rijden regio Uden
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Quad rijden regio Uden

Met je gezicht onder de modder en je blik op oneindig stuur je behendig door de bocht. Je voelt je één met je omgeving. Niets kan jou ervan weerhouden om straks als eerste over de streep te rijden. Een quad heeft een stoere uitstraling, waardoor het voor veel snelheidsduivels een grote aantrekkingskracht heeft. Door weer en wind, op alle terreinen kun je met je quad over het parcours racen. In diverse regio´s door heel Nederland is dit quad rally beschikbaar. Ben je benieuwd naar meer details over het Quad groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in de omgeving van Uden? Vraag dan hieronder meer informatie over dit pijlsnelle uitje.

City escape groepsuitje Uden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape groepsuitje Uden

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Uden of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN UDEN & OMGEVING

Hoewel Uden door haar mooie omgeving een bezienswaardigheid op zich is, is er ook in de regio genoeg te beleven. In Uden zelf zijn er de nodige kloosters en kerken te vinden, zoals bijvoorbeeld de Maria Refugie. Ook is er nog een aardrijkskundig monument te vinden, de wijstgronden, het eerste aardrijkskundige monument in Noord-Brabant. Dit is te danken aan de Peelrandbreuk. Niet alleen natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Uden. Zo is in de buurt vliegbasis Volkel te vinden, wat dan ook een goede reden is dit dorp ten oosten van Veghel eens te bezoeken. Ook dorpen als Vorstenbosch en Mariaheide zijn het bezoeken meer dan waard. Ook grotere steden als Den Bosch en Nijmegen liggen nabij, wil je deze een bezoekje gaan brengen. Het is echter zeker de moeite waard lekker in Uden te blijven om een uniek vrijgezellenfeest te beleven. Met onze ideeën op het gebied van uitjes helpen we je graag verder. Kijk daarom eens naar het aanbod wat we op onze site aan je aan kunnen bieden, mede door ons ruime netwerk op het gebied van vrijgezellenfeesten in de omgeving van Uden.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt