Vrijgezellenfeest IJmuiden en leuke groepsuitjes

Ook voor Driehuis, Velserbroek en omgeving

vrijgezellenfeest.jpg

Vrijgezellenfeest IJmuiden en leuke groepsuitjes

IJmuiden, een havenstad die alleen in Rotterdam en Amsterdam zijn meerdere moet erkennen. De stad is dan ook verbonden met Newcastle via een veerboot, waardoor veel mensen gebruik maken van deze haven. Een uitje over het water is dan ook een goede optie voor een mooi vrijgezellenfeest in IJmuiden en omgeving. Ook het strand, gelegen aan de Noordzee, is natuurlijk een mooie plek om op te zoeken. Hier kun je natuurlijk ook allerlei sportieve uitjes ondernemen. Ook als er leuke foto’s genomen moeten worden is het strand een leuke plek. Daarnaast zijn er 2 mooie vuurtorens te vinden, die ook als fraai decor kunnen dienen. Nu is niet alleen een mooie omgeving belangrijk. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je met het juiste gezelschap bent. Dit zal ongetwijfeld wel goed zitten, wanneer je iedereen uitnodigt voor een vrijgezellenfeest. Wanneer de plaats ook vaststaat, is de volgende stap het kiezen van de activiteit. Wanneer je zelf op zoek moet naar alle uitjes die in de omgeving van IJmuiden te vinden zijn, ben je zo alweer een paar weken verder. Omdat je tijd ongetwijfeld kostbaar is, maken we het je zo makkelijk mogelijk. Dat doen we door de leukste uitjes in de omgeving van IJmuiden op een rijtje te zetten. Kijk daarom of er iets voor je tussenzit, wij nemen aan van wel. Kijk ook eens op bedrijfsuitje Ijmuiden.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz als vrijgezellenfeest in Ijmuiden

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Van alle dingen die eigenlijk niet zo heel belangrijk zijn, is door mogelijk wel de belangrijkste.  We hebben het dan natuurlijk over voetbal. Wat is er veel over te vertellen en wat weten we er veel vanaf. Dat laatste kun je bewijzen tijdens deze super leuke voetbalquiz. Wie verslaat er alle anderen met fabelachtige kennis over het nationale en internationale voetbal? Wie kroont zichzelf tot Koning Voetbal? Jullie gaan het meemaken tijdens dit leuke vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over dit hersenen-krakende vrijgezellenfeest concept in IJmuiden, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderen als Bob Ross als vrijgezellenfeest in Ijmuiden

De kans is groot dat je wel eens van hem hebt gehoord? De schilderende cultheld Bob Ross. Deze creatieveling werd het boegbeeld van een schilder-beweging die zijn naam kreeg en nog altijd draagt: schilderen als Bob Ross. Wat de techniek zo bijzonder maakt is de snelheid en het gemak waarmee tot een kunstwerk van bovengemiddelde schoonheid kan worden gekomen. Wees niet bang om fouten te maken, want die horen volgens Bob bij de schilderkunst. Dus ben je op zoek naar creatieve, laagdrempelige en zeer toegankelijke workshop als invulling van bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Ijmuiden? Dan is deze schilderworkshop misschien wel de oplossing. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Seksquiz als vrijgezellenfeest in Ijmuiden

Als beginnende puber hebben we er onze mond al vol van en voor velen blijft dat ook zo de rest van hun leven. We hebben het dan over het onderwerp seks. Dus waarom zouden het er tijdens een vrijgezellenfeest ook niet gewoon over hebben? Let's talk about sex! Tijdens deze prikkelende quiz krijgen jullie de kans om te laten zien hoeveel jullie van dit bijzondere onderwerp af weten.  Blijkt je kennis niveau toch een beetje tegen te vallen? Geen nood! Dan zul je er vast het een en ander van op kunnen steken. Wil je meer informatie over dit prikkelende seksquiz vrijgezellenfeest idee in Ijmuiden? Vraag dan hieronder meer informatie!

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest in Ijmuiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een tijdloze klassieker onder de gezelschapsspellen: het strategische Risk. Maar tijdens deze versie gaat alles toch een beetje anders dan je gewend was.  Nu ga je strijden om de bezetting van de stad. Je bouwt strategische stellingen en gaat met militaire precisie te werk om de andere machten uit te schakelen. Wie is de uiteindelijke overwinnaar? Dit stadsspel kan worden gespeeld middels begeleiding op de locatie zelf of middels begeleiding op afstand. Wil je meer weten over dit spannend en strategische vrijgezellenfeest concept in Ijmuiden, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Ijmuiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Wat denk je? Gaan jij een je vrienden of vriendinnen erachter komen wie het heeft gedaan? Hoe werd de moord precies gepleegd? Wat was eigenlijk het wapen? Weten jullie een nauwkeurige reconstructie foto te maken van deze misdaad? Het hangt er vast allemaal een beetje vanaf of jullie in staat zijn als een goed functionerend detective team te kunnen opereren. Dus hopelijk zijn jullie allemaal goed voorbereid op deze leuke testcase. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest concept in jouw Ijmuiden, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Moorddiner groepsuitje IJmuiden
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in IJmuiden

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Heerlijk dineren terwijl je een spannende moordzaak oplost? Zowel lekker, spannend als gezellig! Tijdens dit vrijgezellenfeest in IJmuiden zul je proberen de belangrijke vraagstukken rondom de moord te beantwoorden. Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe? Alles om steeds dichterbij het oplossen van de moord te komen. Op een locatie naar keuze krijg je de kans jezelf als een ware detective te ontpoppen. Wil je meer weten? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Ijmuiden (omgeving)
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop koken als vrijgezellenfeest in Ijmuiden (omgeving)

Lekker eten inspireert, brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Maar hoe leuk is het dan wel niet om voor elkaar te (leren) koken? Zet al je talenten in om je vrienden- of vriendinnengroep te verrassen met een onverwacht goed culinair hoogstandje. En nadat al dat lekkers is weggesmolten op jullie tongen, gaan jullie uiteraard weer vrolijk verder met de volgende activiteit op jullie programma. Meer weten over dit vrijgezellenfeest in de omgeving van Ijmuiden (kijk voor meer culinaire workshops ook eens op dit kookworkshop overzicht)? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest voor stoere mannen of vrouwen in Ijmuiden

Tijdens dit prikkelende spel worden grenzen verlegd. Hoe ver durven jullie te gaan? Blijft het bij een grote mond, of doorstaan jullie de uiteenlopende opdrachten met glans? Dit spel is niet voor kleinzerigen onder ons. De winnaars mogen de verliezers hun verdiende loon geven in de vorm van een aantal onaangename spelletjes. Maar pas op voor sadistisch fanatisme! Want wie weet ben je de volgende ronde zelf aan de beurt. Wil je meer weten over dit heldhaftige vrijgezellenfeest concept in Ijmuiden of omgeving? Vraag dan direct meer informatie aan middels onderstaande button.

Bollywood dansworkshop Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansworkshop Ijmuiden

Ben je een groot fan van Bollywood films? Dan wil je vast eens leren dansen op de kenmerkende manier die je kent uit dit vrolijke filmgenre. Het dansen in deze Indiase stijl  voor een groep vrouwen is een originele manier om een vrijgezellenfeest te vieren. De voeten gaan van de vloer, maar dan op een andere manier dan je gewend bent. Voor je het weet heb je het idee dat je deel uit maakt van een wel heel bijzondere film. Wil je graag meer informatie over het Bollywood vrijgezellenfeest in Ijmuiden of omgeving, speciaal voor vrouwen? Vraag dit dan hieronder aan middels de bijbehorende informatiebutton.

Bubble voetbal Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal Ijmuiden

Zijn jullie op zoek naar een spectaculair idee voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander groepsuitje? En mag het groepsuitje best een actief karakter hebben? Maar moet er vooral ook gelachen worden op de dag zelf? En houden de meeste van jullie ook erg van voetbal? En is het vooral belangrijk om blessures te voorkomen? Dan is bubbel voetbal misschien wel de juiste keuze voor jullie groep.Ben je benieuwd naar meer details over het Bubbel Soccer groepsuitje in Ijmuiden of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest Ijmuiden

Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt. Deze workshop is beschikbaar in alle grote steden van Nederland en ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wil je uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze paaldans workshop in de omgeving van Ijmuiden? Klik dan hieronder op meer informatie.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest Ijmuiden

Vrienden of vriendinnen staan altijd voor je klaar en halen normaal gesproken het beste in je naar boven. Ze zorgen ervoor dat je de persoon kunt zijn die je graag wilt zijn. Maar soms, kunnen vrienden of vriendinnen je stevig voor het blok zetten en je zover krijgen dat je dingen doet die je anders nooit misschien zou hebben gedaan. En dat is nu precies waar dit ludieke vrijgezellenfeest precies om draait. Gewapend met een aantal waanzinnige opdrachten ga je de stad in en zal al heel snel duidelijk worden hoe fout jouw vrienden of vriendinnen nu eigenlijk zijn. Wil je meer weten over dit grensverleggende vrijgezellenfeest in Ijmuiden? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs City Game Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game Ijmuiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Zijn jullie je wilde haren al kwijt geraakt? Of bevindt zich ergens nog een hardnekkig lokje dat hardnekkig verzet biedt tegen het aanstaande burgerlijke leven. Dan is het hoog tijd om daar wat aan te doen. Tijdens dit spannende en ludieke stadsspel wordt jullie stoute kant uitvoerig onder de loep genomen. Van knalrode oren tot verkrampte lachspieren, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vrijgezellendag die jullie niet zo snel zullen vergeten.Ben je benieuwd naar meer details over dit 50 tinten grijs groepsuitje in de omgeving van Ijmuiden? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen IJmuiden
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest voor mannen IJmuiden

Wanneer mannen onder elkaar zijn dan gaan ze vaak net iets te ver. Wakker worden na een avond stappen met een tand minder, een onbekende tattoo of iemand kwijt zijn van je vrienden? Het is iedere man wel eens overkomen. Soortgelijke vreemde opdrachten komen terug in The Hangover City Game, een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest in IJmuiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie

Quad rijden en paintballen (combi) als vrijgezellenfeest vlakbij Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Quad rijden en paintballen (combi) als vrijgezellenfeest vlakbij Ijmuiden

Met je gezicht onder de modder en je blik op oneindig stuur je behendig door de bocht. Je voelt je één met je omgeving. Niets kan jou ervan weerhouden om straks als eerste over de streep te rijden. Een quad heeft een stoere uitstraling, waardoor het voor veel snelheidsduivels een grote aantrekkingskracht heeft. Door weer en wind, op alle terreinen kun je met je quad over het parcours racen. Vlakbij Ijmuiden combineer je je quad vrijgezellenfeest met een spannende painball sessie. Ben je benieuwd naar meer details over dit Quad en paintball combi groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder meer informatie over dit pijlsnelle uitje.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Ijmuiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het principe van deze spannende citygame is simpel. Als prooi probeer je zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de jagers. En daarbij maak je optimaal gebruik van al je vaardigheden. De jagers zetten echter alles op alles om de prooi te vangen. Dit alles resulteert in een zenuwslopend vrijgezellenfeest. Wil je weten hoe het afloopt? Vul dan het onderstaande informatieformulier in en krijg uitgebreide informatie over deze leuke City Game in Ijmuiden. We wensen je bij voorbaat veel spanning toe!

Burlesque vrijgezellenfeest IJmuiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque vrijgezellenfeest IJmuiden

Altijd al willen dansen zoals de vrouwen doen in de mega populaire film Moulin Rouge? Dit vrijgezellenfeest is de ultieme gelegenheid de kneepjes van het burlesque dansen te leren. Tijdens deze workshop in IJmuiden leer je niet alleen de moves van een burlesque danseres, je gaat je ook er naar kleden. Dit alles zodat jij je op en top vrouw voelt wanneer jij je moves laat zien. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in de omgeving van Ijmuiden

Geruisloos zoeft jouw pijl door de lucht. De tegenstander ziet je niet aankomen. Je doel is bereikt. Samen met je ¨brothers in arms¨ trek je ten strijde tijdens dit vliegensvlugge spel dat nog het meeste lijkt op een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Een bijzondere combinatie die zorgt voor een enerverende middag.. Er wordt natuurlijk niet geschoten met scherpe pijlpunten. Deze pijlen hebben een zachte punt. Ben je benieuwd naar meer details over de Archery tag groepsactiviteit in de omgeving van Ijmuiden? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen IJmuiden
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco vrijgezellenfeest voor vrouwen IJmuiden

Disco, tijdenlang was het niet alleen een manier van dansen, maar daadwerkelijk een manier van leven. Vooral de jaren 80 waren de hoogtijdagen. Wil jij deze graag eens herbeleven? Of heb je ze nog niet meegemaakt en wil je graag eens zien hoe het er aan toe ging? Tijdens het disco vrijgezellenfeest kun je je discomoves in de praktijk brengen, met heerlijk swingende muziek op de achtergrond. Wil je meer informatie over het disco vrijgezellenfeest voor vrouwen in IJmuiden? Vraag dan hieronder meer informatie!

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) IJmuiden
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm) IJmuiden

Een originele videoboodschap laten zien aan je bruid of bruidegom op de bruiloft? Organiseer dan nu als vrijgezellenfeest het maken van je eigen speelfilm of lipdub. Kies je favoriete videoclip of speelfilm en speel deze op een ludieke en gezellige wijze na. Dit gaan jullie doen in samenwerking met een echte filmproducent, die er voor zorgt dat het resultaat geweldig wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in IJmuiden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame vrijgezellenfeest IJmuiden
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest IJmuiden

Deze City Game vergt uiterste samenwerking tussen jullie vrouwen. Samen gaan jullie de perfecte trouwdag samenstellen in een interactief stadsspel. Get ready voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vriendinnendag waarin lachen en actief bezig zijn in de buitenlucht centraal staat. Wil je meer weten over dit stadsspel in IJmuiden, vraag hieronder dan meer informatie aan.

City escape groepsuitje in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape groepsuitje in Ijmuiden

De escape room hype is misschien alweer wat gaan liggen. Maar het oplossen van complexe raadsels blijft een enorm leuke activiteit om met de hele groep te doen. Hoog tijd voor een nieuwe variant in de buitenlucht. Dus ben je verzot op leuke raadsels? Hebben jullie zin om samen de sleutel tot de stad te veroveren. Kies dan voor deze open lucht variant op de populaire escape rooms. Ben je benieuwd naar meer details over het City Escape groepsuitje als invulling van je vrijgezellenfeest in Ijmuiden of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als vrijgezellenfeest in de omgeving van Ijmuiden

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Ijmuiden? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Powerboat varen Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat varen Ijmuiden

Varen met een powerboat, dat klinkt natuurlijk als een krachtig uitje! In de haven gaat het nog rustig aan, maar zodra je richting open zee gaat zullen de motoren aangaan, waarbij je gaat ervaren hoe het is om met een powerboat over zee te gaan. Ervaar de wind en de zeelucht die Nederland biedt in de buurt van IJmuiden. Laat de stress eens lekker gaan tijdens dit vrijgezellenfeest. Wil je graag meer weten over het powerboat arrangement? Voel je dan vrij om hieronder om meer informatie te vragen.

Klik hier voor vrijgezellenfeest aanbiedingen in andere regio´s

 

Regio Noord-Holland                                                
Regio Hoorn, Enkhuizen etc.: Vrijgezellenfeest Hoorn                                          
Regio Den Helder, Julianadorp, Callantsoog etc.: Vrijgezellenfeest Den Helder                             
Regio Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude etc.: Vrijgezellenfeest Amstelveen
Regio Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum etc.: Vrijgezellenfeest Hilversum        
Regio Zandvoort aan Zee, Bloemendaal etc.: Vrijgezellenfeest Zandvoort aan Zee                 
Regio Purmerend, Kwadijk etc.: Vrijgezellenfeest Purmerend               
Regio Zaandam, Zaanstad, Wormerveer etc.: Vrijgezellenfeest Zaandam              
Regio Zuid-Holland                                                    
Regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, etc: Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, etc: Vrijgezellenfeest Noordwijk
Regio Katwijk aan Zee,Rijnsoever,  etc: Vrijgezellenfeest Katwijk
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, etc: Vrijgezellenfeest Hoek van Holland
Regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle , etc: Vrijgezellenfeest Spijkenisse
Regio Schiedam etc: Vrijgezellenfeest Schiedam
Regio Vlaardingen, Westwijk, etc: Vrijgezellenfeest Vlaardingen
Regio Capelle aan den Ijssel, etc: Vrijgezellenfeest Capelle aan den Ijssel
Regio Zoetermeer, Moerkapelle etc: Vrijgezellenfeest Zoetermeer
Regio Utrecht  
Regio Veenendaal, Rhenen, Amerongen etc: Vrijgezellenfeest Veenendaal
Regio Noord-Brabant  
Regio Oss, Heesch, Maasbommel, Schaijk, etc: Vrijgezellenfeest Oss
Regio Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Someren, etc: Vrijgezellenfeest Helmond
Regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide, etc: Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom
Regio Oosterhout, Raamsdonksveer, Dongen, etc: Vrijgezellenfeest Oosterhout
Regio Waalwijk, Helmond, Valkenswaard, etc: Vrijgezellenfeest Waalwijk
Regio Veldhoven, Geldrop, Aalst-Waalre etc: Vrijgezellenfeest Veldhoven
   
Regio Limburg  
Regio Roermond, Maasbracht etc: Vrijgezellenfeest Roermond
Regio Sittard-Geleen Limbricht, Brunssum etc.: Vrijgezellenfeest Sittard-Geleen
Regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, etc : Vrijgezellenfeest Heerlen
Regio Valkenburg, Schin op geul, etc: Vrijgezellenfeest Valkenburg
Regio Weert, Nederweert etc: Vrijgezellenfeest Weert
   
Vrijgezellenfeest Overijssel  
Regio AlmeloHellendoorn, Harden berg etc: Vrijgezellenfeest Almelo
Regio Deventer etc: Vrijgezellenfeest Deventer
Regio Kampen etc: Vrijgezellenfeest Kampen
Regio Hengelo etc: Vrijgezellenfeest Hengelo
Vrijgezellenfeest Gelderland  
Regio Doetinchem, Winterswijk etc: Vrijgezellenfeest Doetinchem
Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet etc: Vrijgezellenfeest Harderwijk
Regio Ede, Bennekom, Wageningen etc: Vrijgezellenfeest Ede
Regio Barneveld, Lunteren, Voorthuizen etc: Vrijgezellenfeest Barneveld
Regio Drenthe  
Regio Assen, Veenhuizen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Assen
Regio Emmen, Coevorden etc: Vrijgezellenfeest Emmen
Regio Zeeland  
Regio Middelburg, Goes, Domburg etc: Vrijgezellenfeest Middelburg
Regio Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen etc: Vrijgezellenfeest Terneuzen
Regio Vlissingen, Westkapelle, Zoutelande etc: Vrijgezellenfeest Vlissingen
Vrijgezellenfeest Friesland  
Regio Drachten, Bakkeveen, Oosterwolde etc: Vrijgezellenfeest Drachten
Regio Heerenveen, Oranjewoud etc: Vrijgezellenfeest Heerenveen
Regio Leeuwarden, Franeker, Sneek, etc: Vrijgezellenfeest Leeuwarden

WAAROM ONEMOTION?

Waarom Onemotion

Onemotion partner worden?

VRIJGEZELLENFEEST IN IJMUIDEN & OMGEVING

De regio van IJmuiden is, door haar grote haven, moeilijk los te zien van de scheepvaart. Dat is natuurlijk niet gek als je over 4 havens beschikt: naast de vissershaven en de haringhaven zijn ook de IJmondhaven en Seaport Marina er te vinden. In die laatste zijn prachtige zeejachten te vinden, Een prachtig uitzicht, de vele luxe schepen die er liggen. Door de natuurgebieden, de duinen en het bos kun je een mooie wandeling in de omgeving maken, bijvoorbeeld om te herstellen van een lang en hectisch vrijgezellenfeest. Ook Velsen Noord is dicht in de buurt, onder meer bekend door Tata Steel. Ook Wijk aan Zee en Beverwijk liggen in de directe omgeving. Die laatste is natuurlijk bekend om het brandwondencentrum, maar ook de overdekte markt, de grootste markt van Europa. Reden genoeg om niet alleen IJmuiden, maar zeker ook de omgeving een kans te geven. Zo ontdek je nog eens een omgeving die je nog niet zo goed kent. Laat je daarom inspireren door alle leuke uitjes die je in IJmuiden en omgeving kunt doen.

Vrijgezellenfeest organiseren

Je vrijgezellenfeest organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw vrijgezellenfeest idee van €15 tot €75,-.

Onze voordelen

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt